«Πόλεμος» μεταξύ Ρονάλντο και Καπέλο!

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από το επεισοδιακό «διαζύγιο» του Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Φάμπιο Καπέλο φρόντισε όχι μόνο να... ξύσει τις πληγές αλλά και να «σφάξει με το βαμβάκι» τον θρυλικό Βραζιλιάνο άσο.
«Ο Ρονάλντο εμφανίστηκε στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης όντας 96 κιλά, οπότε του ζήτησα να ρίξει το βάρος του στα 88-90 κιλά. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ήταν ο σπουδαιότερος παίκτης τον οποίο έχω προπονήσει αλλά αποτελούσε κακή επιρροή για την ομάδα. Τον παραχωρήσαμε τον Ιανουάριο και το κλίμα μέσα στην ομάδα άλλαξε άρδην. Έγινε τεράστιος θόρυβος σε επίπεδο μίντια αλλά κατορθώσαμε έτσι να καλύψουμε διαφορά εννέα πόντων από τη Μπαρτσελόνα και να πάρουμε στο τέλος εκείνης της σεζόν (σ.σ. 2006-07) το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Καπέλο μιλώντας στα "Globe Soccer Awards", με την απάντηση όμως να έρχεται άμεσα...
Μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του "Folha de San Paulo" ο Ρονάλντο επιτέθηκε προσωπικά στο «Δον Φάμπιο» υποστηρίζοντας πως, αν ήταν κάποιος που είχε πάρει την κατιούσα εκείνη την περίοδο, εκείνος ήταν ο Ιταλός.
«Ο Καπέλο ήταν σπουδαίος προπονητής στην εποχή του, στη δεκαετία του '90. Όταν ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ήδη τελειωμένος και δεν μπορούσε να δώσει κίνητρα στους παίκτες. Η απόδειξη είναι πως μετά τη Ρεάλ δεν κάθισε ποτέ στον πάγκο κάποιου συλλόγου».
Υπενθυμίζεται πως ο Ρονάλντο έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2002 μέχρι το 2007 σημειώνοντας 83 γκολ σε 127 ματς, ενώ μετά τους «μερένγκες» ο Καπέλο δούλεψε ως ομοσπονδιακός τεχνικός σε Αγγλία (2008-2012) και Ρωσία (2012-2015).
Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση