Ομόνοια: Κλείνει Καρλίτος, καραδοκεί για Ατράντε

Τα τυπικά έμειναν για την απόκτηση του Καρλίτος Σοάρες στην Ομόνοια. Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον Αφρικανό ακραίο μπακ και η μεταξύ τους συνεργασία θα τεθεί σε ισχύ μόλις ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πάρει την ελευθέρας του από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
 
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία του «Γηραιού» και είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος. Ο Καρλίτος θα ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού», καθώς αν και στην ΑΕΛ αγωνιζόταν ως αριστερό μπακ για μια τετραετία, η φυσική του θέση είναι στο δεξί φτερό της άμυνας.
 
Στη γωνία για Ατράντε
Τάσεις φυγής από την ΑΕΛ έχει ο Ζοάο Πάολο Ατράντε. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού για προσωπικούς λόγους, διαβεβαιώνοντας μάλιστα τη διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» ότι πρόθεση του είναι να επιστρέψει στην Πορτογαλία.
 
Πάντως στην Ομόνοια δεν μένουν αδιάφοροι με την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στο «τριφύλλι» τη διετία 2012-14, ενώ καταλυτικό ρόλο στο να πειστεί ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος» αναμένεται να παίξει ο Νούνο Ασίς, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση. Εφόσον ο Ατράντε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ και δεν υπογραφεί συμφωνία που θα του απαγορεύει να παίξει άμεσα σε άλλη κυπριακή ομάδα, η Ομόνοια θα κοιτάξει «ζεστά» την πιθανότητα απόκτησης του Πορτογάλου στόπερ. 
 

Δειτε Επισης

Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα