«Μισώ τα παιχνίδια της Δευτέρας»

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερμή που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (07/12) στο ΓΣΖ. «Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Προερχόμαστε από ισοπαλία με τον Απόλλωνα και θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς» ήταν το πρώτο του σχόλιο.
 
Για τους παίκτες που είναι στο όριο καρτών: «Δεν υπάρχει θέμα με του παίκτες που είναι στο όριο καρτών. Πάντα λέω πως έχουμε αρκετούς και είναι και ευκαιρία για άλλους παίκτες να τους αναπληρώσουν Δεν θα πιέσω κανένα να πάρει κάρτα για να προλάβει το ματς με το ΑΠΟΕΛ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξουν καλά και να μην κάνουν ανόητα φάουλ. Σε τέτοια περίπτωση αναστατώνομαι και τους κάνω παρατηρήσεις. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλά και οι κάρτες να είναι για λόγους τακτικής». .
 
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα κάνει ρεκόρ με νίκη: «Είναι μια πρόκληση για μας. Είναι παιχνίδι Δευτέρας και μισώ τα παιχνίδια της Δευτέρας. Ξέρω πως είναι απόφαση για την τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και με την καλύτερη θέση».
 
Από πλευράς παικτών το παρών του έδωσε ο Τόνιο, ο οποίος σημείωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ερμή. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας να πάρουμε την νίκη και να μείνουμε στις πρώτες θέσεις».
 
Σε ερώτηση αν κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου. Θα μπορώ να απαντήσω στο τέλος της χρονιάς. Συνήθως οι καλές ομάδες έχουν και καλό τερματοφύλακα».
  
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος