Επέστρεψε στις νίκες ο ʼρης

Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης κερδίζοντας στο Τσίρειο την Αγία Νάπα με 2-0.


Η ομάδα της Λεμεσού έφτασε στους 16 βαθμούς, ενώ η Αγία Νάπα δέχτηκε άλλη μία ήττα και με τέσσερις βαθμούς παραμένει καθηλωμένη στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Το πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο, με τον Άρη να έχει περισσότερες προσπάθειες για να δημιουργήσει μπελάδες στην αντίπαλη εστία. Όσες φορές το επιχείρησε, όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει το τέρμα του Πρίντιγκαρ.


Η Αγία Νάπα προ του φάσματος μίας νέας ήττας βρήκε μπροστά στα αρχικά στάδια του δεύτερου μέρους και στο 54’ μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Στογιάνοφ, όμως ο Νουτεντινόφσκι έκανε εντυπωσιακή απόκρουση.

Το γκολ της νίκης για τον Άρη ήρθε στο 68’, όταν ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος για άλλη μία φορά ήταν από τους διακριθέντες έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπονιφέις, ο οποίος έκανε το 1-0.



Από εκεί και πέρα, η Αγία Νάπα δεν είχε τις λύσεις για να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις ο Μπαμπά σπρώχνει εντός της περιοχής τον Μαραγκουδάκη και ο διαιτητής δίνει απευθείας αποβολή και πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αουρέλιο που στο 91’ έγραψε το τελικό 2-0.



Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 68’ Μπονιφέις, 91’ πεν. Αουρέλιο

Κίτρινες: Παναγή, Κύπρου, Αουρέλιο / Λόβρετσιτς, Φίλγκεϊτ, Αντωνίου, Φούσκο

Κόκκινη: Μπαμπά (απευθείας)

Συνθέσεις:
Άρης (Νεαγκόε):
Νουρεντινόφσκι, Μποργκ, Χριστοφόρου, Αουρέλιο, Οζίας, Κυριάκου (46’ Μπονιφέις), Ευσταθίου, Παναγή (86’ Χαραλάμπους), Κύπρου, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες (57’ Ράντι).

Αγία Νάπα (Κοσμά): Μπρίντιγκαρ, Φίλγκεϊτ, Λαμπρόπουλος, Ρέινολντς (55’ Μπαμπά), Μγκούνι, Λόβρετσιτς (43’ Στογιάνοφ), Φούσκο, Αντωνίου, Ίμπσον, Μέρτακκας, Μάατσεν (71’ Γεωργίου).  

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

 

Εουγκέν Νεαγκόε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε πως ο αγώνας θα ήταν πολύ δύσκολος γιατί η Αγία Νάπα είναι πολύ καλή ομάδα και δεν ήταν τυχαίο ότι έχασε πολλά παιχνίδια στο γκολ και προηγήθηκε επί της ΑΕΚ. Είναι καλή ομάδα και το ξέραμε, προετοιμαστήκαμε για να εξηγήσουμε στους παίκτες μας τι σημαίνει ο αγώνας και πόσο σημαντικοί ήταν οι βαθμοί. Εξ αιτίας της πίεσης που είχαμε πριν τον αγώνα δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, αλλά στα πρώτα λεπτά είχαμε πολύ καλή ευκαιρία και μετά άλλη μία, χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε και δυσκολέψαμε τον αγώνα μέχρι το τέλος.

Στο ημίχρονο εξήγησα στους παίκτες ότι δεν κερδίζονται αγώνες με νεύρα. Ήξερα ότι ήθελαν να κερδίσουν και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερα πράγματα. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για οκτώ αγώνες χωρίς ήττα, όμως χάσαμε δύο αγώνες όχι εξ αιτίας μας αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί άλλες φορές να παίξουμε κι εμείς πιο άσχημα και να κερδίσουμε, όμως νομίζω ότι χάσαμε με Ομόνοια και Ανόρθωση παρότι παίξαμε καλά. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Η Αγία Νάπα αν συνεχίσει να παίζει έτσι θα μαζέψει βαθμούς, εύχομαι καλή συνέχεια και να μείνουν και αυτοί κι εμείς στην πρώτη κατηγορία».


Γιώργος Κοσμά: «Έγινε ένα αγχώδες παιχνίδι. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Είναι η πρώτη φορά φέτος που παρουσιαστήκαμε τόσο άσχημοι. Ίσως το άγχος να επηρέασε πολύ τους ποδοσφαιριστές και να μην τους άφησε να παίξουν ελεύθερα όπως μπορούν. Φάνηκε ότι οι απουσίες που είχαμε ήταν δύσκολο να αναπληρωθούν. Εκεί μας χτύπησε ο αντίπαλος στις ευκαιρίες που βρήκε στο πρώτο και το δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου είχαμε καλό διάστημα, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να μπούμε μπροστά στο σκορ και δωσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να προηγηθεί μετά από μια ανύποπτη φάση, χάνοντας τον συντονισμό μας. Περιμέναμε καλύτερο αποτέλεσμα, όμως όταν δεν έχεις πάθος και θέληση να διεκδικήσεις σωστά το αποτέλεσμα, θα έρθει το αρνητικό». 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»