Η ʼρσεναλ ακολουθεί την Λέστερ, αποτυχίες για Μάντσεστερ

Σπουδαία νίκη για την Στόουκ, καθώς επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο "Μπριτάνια", έχοντας πρωταγωνιστές τους Μάρκο Αρναούτοβιτς και Τζερντάν Σατσίρι.


Ο Αυστριακός επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, το πρώτο στο 7' και το δεύτερο στο 15', φτάνοντας τα 5 τέρματα στην φετινή Premier League.

Τις ασίστς και στα δύο γκολ έκανε ο Σατσίρι, με την προσπάθεια του διεθνή Ελβετού (Αλβανο-Κοσοβάρος) στο 2ο τέρμα να είναι καταπληκτική.

Για 4ο σερί εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι δεν πήρε νίκη και για τρίτο σερί δεν σκόραρε, καθώς είχε χάσει από την Τότεναμ (4-1) και είχε μείνει στο 0-0 με ManUtd και Άστον Βίλα.

 


Την προσπέρασαν Λέστερ και Άρσεναλ
Ο Τζέιμι Βάρντι έχοντας σπάσει ήδη το ρεκόρ δεν σκόραρε για 12 σερί αγωνιστική, αλλά η Λέστερ νίκησε με 3-0 την Σουόνσι στην Ουαλία και έτσι έμεινε μόνη στην κορυφή της Premier League για 2η φορά φέτος!

Πρωταγωνιστής ήταν ο Ριάντ Μαχρέζ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 10 γκολ φέτος, 4 λιγότερα από τον Βάρντι, έτσι μοιράζεται την 2η θέση στον πίνακα των σκόρερς με τον Ρομελού Λουκακού.

Μετά την αποτυχία της Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε και η Γιουνάιτεντ, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Γουέστ Χαμ στο "Ολντ Τράφορντ", έτσι μαζί με τους "πολίτες" είναι πλέον στην 3η θέση.

Η Άρσεναλ προσπέρασε τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, καθώς νίκησε με 3-1 την Σάντερλαντ στο Λονδίνο, έχοντας σκόρερς τους Τζόελ Κάμπελ, Ολιβιέ Ζιρού και Άαρον Ράμσεϊ, ενώ ο Γάλλος πέτυχε και αυτογκόλ.



Τέσσερις μέρες πριν κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό ο Αρσέν Βενγκέρ έπαιξε με Φλαμινί και Ράμσεϊ στο κέντρο, επιτελικό μέσο τον Μεσούτ Εζίλ, στα άκρα τους Τζόελ Κάμπελ και Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν και Ζιρού στην κορυφή. Επέστρεψε μάλιστα και ο Γουόλκοτ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς, έτσι υπάρχουν επιλογές για τον Βενγκέρ στα εξτρέμς.

 
Πηγή: www.sport24.gr
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν