Σημαντικό ματς στο «Ελευθέρια»

Με μία σημαντική αναμέτρηση θα συνεχιστεί η 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας «Τάσος Μητσόπουλος» το Σάββατο (5/12), με την Καπάτσος Ομόνοια να υποδέχεται την Πετρολίνα ΑΕΚ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:00.

Η γηπεδούχος Ομόνοια φέτος έδειξε ότι δημιουργήθηκε μία αρκετά πιο καλή ομάδα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, παρόλο που μετράει μόλις μία νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Γερμασόγειας, μπόρεσε και πάλεψε όλους της αγώνες της, με τις ομάδες του Κεραυνού, της ΕΘΑ και του Απόλλωνα.
 
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος μαζί με τον Κυριάκο Αδάμου δημιούργησαν ένα δυνατό σύνολο, που είχε εξαρχής σκοπό να μπορέσει να διεκδικήσει την νίκη από κάθε αντίπαλο. Κάτι το οποίο θα προσπαθήσουν να πράξουν και το Σάββατο απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Κύπρου, Πετρολίνα ΑΕΚ.
 
Ο Κύπριος τεχνικός των «πρασίνων» γνωρίζει πως η ΑΕΚ προέρχεται από συνεχόμενους αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη, ενώ μεσοβδόμαδα είχε ταξίδι στο Κόσσοβο, και ετοιμάζει το πλάνο του για να μπορέσει η ομάδα του να φύγει νικήτρια από το γήπεδο, εκμεταλλευόμενη την κούραση που θα έχουν οι καλαθοσφαιριστές των «κιτρινοπράσινων».
 
Από την άλλη η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά την μεγάλη πρόκριση που πέτυχε στους «32» του FIBA Europe Cup, έπειτα από την νίκη κόντρα στην Σιγκάλ Πριστίνα στο Κόσσοβο την Τρίτη, και τα νικηφόρα αποτελέσματα στην Κύπρο.
 
Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες και δύο ήττες, και θέλει να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος για να βρεθεί πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
 
Στο στρατόπεδο των «κιτρινοπράσινων» γνωρίζουν πως θα αντιμετωπίσουν μία ενισχυμένη Ομόνοια, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Λίνος Γαβριήλ και οι συνεργάτες του ετοίμασαν τα σχέδια τους, ώστε η ΑΕΚ να πετύχει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
 
Σίγουρα υπάρχει κούραση στους καλαθοσφαιριστές της Πετρολίνα ΑΕΚ, από τους συνεχόμενους αγώνες, όμως η ομάδα της Λάρνακας διαθέτει πολύ πλούσιο ρόστερ, κάτι που της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα.
 
Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, όμως και οι τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θα πάνε στο γήπεδο της πρωτεύουσας με μοναδικό σκοπό την νίκη, με την Πετρολίνα ΑΕΚ να θεωρείται το φαβορί.
 
Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy με παραγωγή από τον Alfa Sports TV.

Δειτε Επισης

Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι