Α.Δημητρίου: «Είναι δύσκολες οι στιγμές»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στη κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα επεσήμανε ότι κανείς φίλος της Ομόνοιας δεν έχει συνηθίσει να βλέπει την ομάδα του στην 6η θέση και τόνισε πως το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα μετά την φραστική επίθεση που δέχθηκαν οι διοικούντες την ομάδα από μερίδα οπαδών της Ομόνοιας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Στο αγωνιστικό μπορούμε να πούμε, έστω και αν περνά σε δεύτερη μοίρα, είχαμε τις φάσεις να προηγηθούμε και δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ. Σε τέτοια παιχνίδια για να πάρεις το διπλό την μισή ευκαιρία πρέπει να την κάνεις γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ότι έγινε εκεί στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Δεχθήκαμε αρκετά από αυτά τα γκολ και κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Έγινε μια σημαντική φάση που όπως φάνηκε δεν ήταν πέναλτι. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Είναι σε άσχημη βαθμολογική θέση η ομάδα. Είναι δύσκολες οι στιγμές».
«Ο Ομονοιάτης δεν έχει συνηθίσει να βλέπει την ομάδα του στην 6η θέση, αυτό πληγώνει όλους. Δεν υπάρχει κάτι να πούμε άλλο. Είμαστε σε άσχημη κατάσταση, θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες».
 
  
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα