Προβληματισμός αλλά δύσκολα παραίτηση

Έντονα προβληματισμένοι είναι οι διοικούντες την Ομόνοια μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΛ και τη φραστική επίθεση από μερίδα οπαδών της ομάδας προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
 
Αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ΑΕΛ, οπαδοί της Ομόνοιας κινήθηκαν απειλητικά προς τα επίσημα του Τσιρείου και αποδοκίμασαν έντονα τους παράγοντες του «τριφυλλιού» (σύμφωνα με πληροφορίες του Ρεπόρτερ παρών ήταν πέντε μέλη του συμβουλίου, αλλά όχι ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ), οι οποίοι φυγαδεύτηκαν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.
 
Στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων» το κλίμα είναι βαρύ και μάλιστα αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας τακτική συνεδρία, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί. Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας θα πορευθούν έξω από τα γραφεία του ΑΚΕΛ με σκοπό να ζητήσουν την αποκοπή της ομάδας από τον «πολιτικό ζυγό», καθώς θεωρούν ότι η Ομόνοια διοικείται έμμεσα από το ΑΚΕΛ.
 
Διαβάστε ΕΔΩ τι ανέφεραν στον Ρεπόρτερ πηγές από το ΑΚΕΛ σχετικά με την αποψινή πορεία διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών και την ανακοίνωση του κόμματος και ΕΔΩ την απάντηση της Θύρας 9
 
Παρά το γεγονός πως οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας ζητούν επίμονα την παραίτηση Δώρου Σεραφείμ, πληροφορίες του Ρεπόρτερ αναφέρουν ότι δύσκολα θα προκύψει τέτοια εξέλιξη.
 
Πληροφορίες από την «Παπανικολή» μας ανέφεραν ότι το νυν διοικητικό συμβούλιο, που απαρτίζεται κυρίως από πρώην προέδρους, εκλέγηκε με σκοπό την  οικονομική σωτηρία του σωματείου, το οποίο βρέθηκε προ της καταστροφής.
 
Τονίζουν δε ότι η Ομόνοια τον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει να είναι σωστή στις υποχρεώσεις της, καταβάλλοντας έγκαιρα μισθούς ποδοσφαιριστών, ενώ παράλληλα προχωρεί σε εξόφληση παλιών χρεών και οφειλών προς το κράτος.
 
Φεύγουν τον Ιούνη
Η θητεία του νυν διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν και επισήμως δεν έχουν διαρρεύσει οι προθέσεις του Δώρου Σεραφείμ, οι πληροφορίες λένε ότι δύσκολα θα διεκδικήσει επανεκλογή στην προεδρία της Ομόνοιας.    
 
«Εγκλήματα» στον προγραμματισμό
Η Ομόνοια είναι φανερό ότι πληρώνει τα τραγικά λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό του καλοκαιριού. Οι «πράσινοι» απέτυχαν στις πλείστες επιλογές νέων ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα στο «Ηλίας Πούλλος» να μαζευτούν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι αντάξιοι της ομάδας.
 
Μεντί, Εζέ, Καμπράλ, Πέρεζ κάνουν διακοπές στο Γέρι, ο Ρομαρίκ μοιάζει με πρώην ποδοσφαιριστή, ενώ ο Σέρινταν σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ν’ αναπληρώσει ούτε στο ελάχιστο τον Ποτέ.
 
  
 
 
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα