Και με πρόκριση, «τρίζει» η καρέκλα του Μουρίνιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», ακόμα και σε περίπτωση που οι «μπλε» καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, στον «τελικό» με την Πόρτο, το βράδυ της Τετάρτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η ανησυχία για την πορεία στα εγχώρια θα συνεχίσει να υφίσταται και δεν θα αλλάξει κάτι όσον αφορά τις σκέψεις που κάνει ο Ρώσος μεγιστάνας για το μέλλον του συλλόγου.
Από τη στιγμή που βλέπει ότι η ομάδα... δεν τραβάει, οι παίκτες που μέχρι πριν λίγους μήνες πρωταγωνιστούσαν φτάνοντας στην άνετη κατάκτηση του τίτλου δεν μπορούν να φτάσουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και τίποτα δεν έχει αλλάξει από την αρχή της σεζόν μέχρι και αισίως τον μήνα Δεκέμβριο, όλα τα σενάρια μπορούν πλέον να φαντάζουν πιθανά.
Ναι μεν ο Ζοσέ Μουρίνιο μόλις το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο, όμως, είναι βέβαιο ότι κανείς δεν φανταζόταν μια τόσο άσχημη χρονιά, με την απογοήτευση για τους οπαδούς του συλλόγου να συνεχίζεται μετά και το 1-0 της Μπόρνμουθ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι...
Με διαφορά μόλις δύο βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο και εκπληκτική Λέστερ, την επόμενη Δευτέρα για τη 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ενδεχομένως να κληθεί να... προετοιμάσει το έδαφος για εξελίξεις, άσχετα από την κατάληξη της ευρωπαϊκής πορείας της Τσέλσι μετά το ματς με την Πόρτο μεσοβδόμαδα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν