«Έκοψε» τον Αρόγιο ο Τιμούρ

Ολιγοήμερη ήταν τελικά η παραμονή του Άλβαρο Αρόγιο στην Κύπρο.
 
Ο Ισπανός δεξιός μπακ δεν έπεισε τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια για την αξία του και ο Γεωργιανός προπονητής άναψε κόκκινο στο ενδεχόμενο απόκτησης του.
 
Ως εκ τούτου ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει εκ νέου το ψάξιμο για εξεύρεση ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ενισχύσει τον ΑΠΟΕΛ με δύο ακραίους αμυντικούς (ένα για κάθε πλευρά) και ένα επιθετικό.
 
Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι αποδεσμεύσεις των Τσόκο και Ναφιού, ενώ δύσκολα θα επιβιώσουν στον «Αρχάγγελο» οι Κοδίνα και Πιατκόφσκι, οι περιπτώσεις των οποίων είναι δυσκολότερες, καθώς διατηρούν ψηλότερα συμβόλαια και θα χρειαστεί ο ΑΠΟΕΛ να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τους ξεφορτωθεί. 
 
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου