ΑΕΛ: «Παραχωρούν τις μετοχές τους Σοφοκλέους και Γιάπας»

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΑΕΛ ενημερώνει για το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχαν παράγοντες και επιφανείς φίλοι της ομάδας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση
H ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα «SAINT GEORGE HALL» η προκαθορισμένη συνάντηση παραγόντων οι οποίοι προτίθενται να αποτελέσουν την Οικουμενική Διοίκηση του Σωματείου, έτσι ώστε να μπορέσει η ΑΕΛ να λειτουργήσει με ένα νέο μοντέλο Διοίκησης κατά τα επόμενα χρόνια.
 
Συμφωνήθηκε από κοινού ότι είναι αναγκαίο να συγκληθεί άμεσα Έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση κατά την οποία θα επιχειρηθεί να ψηφιστεί το νέο διευρυμένο Δ.Σ. όπου θα συμμετέχουν και τα νυν Μέλη του Δ.Σ. τα οποία ασχολούνται με τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου.
Πέραν τούτου, ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας έχουν αποφασίσει ότι θα παραχωρήσουν υπό την διαχείριση του Σωματείου ΑΕΛ τις μετοχές της Εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ τις οποίες κατέχουν, έτσι ώστε το νέο Δ.Σ. του Σωματείου να μπορεί να διαχειρίζεται την Εταιρεία ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ και κατ’ επέκταση το Ποδοσφαιρικό Τμήμα της ΑΕΛ με μεγαλύτερη ευκολία.
 
Η επόμενη συνάντηση των παραγόντων οι οποίοι θα συγκροτήσουν την νέα Οικουμενική Διοίκηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.
 
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ".
 
 Η ανακοίνωση για τη συνέλευση του σωματείου αναφέρει :

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου ΑΕΛ προσκαλούν τα Μέλη της σε Έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα «Saint George Hall».

Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν προς τον Γενικό Γραμματέα μέχρι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιοτήτων και συμμετοχής στην Συνέλευση θα έχουν όλα τα Μέλη τα οποία θα έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2015».
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική