Κετσπάγια: «Το πρωτάθλημα για εμάς ξεκινά μετά την Σπάρτα»

Το ευρωπαϊκό οδοιπορικό του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Europa League ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης (10/12 22:05) με αντίπαλο την Σπάρτα Πράγας στο ΓΣΠ.
 
Μπορεί η αναμέτρηση να είναι βαθμολογικά αδιάφορη για τους «γαλαζοκίτρινους» που δεν διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, εντούτοις ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει ότι είναι δυνατό για να κερδίσει υπερασπιζόμενη την ιστορία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Δεν θα έλεγα ότι θα είμαστε στην κατάσταση που θα θέλαμε. Πάντα όταν χάνεις η ψυχολογία δεν είναι στα ψηλά επίπεδα. Θα πρέπει να τελειώσουμε όπως πρέπει και ακολούθως θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε εξ΄ ολοκλήρου με το κυπριακό πρωτάθλημα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για μας πλέον είναι κυπριακό πρωτάθλημα. Περάσαμε δύσκολα αυτό το διάστημα. Είχαμε αρκετούς τραυματίες, πολλές απουσίες αλλά και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να βρούμε λύσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
 
Αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν αρκετά:
«Θα παίξουν όσοι είναι υγιείς. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάποιους για να ξεκουραστούν. Έχουμε αρκετούς τραυματίες. Σίγουρα θα ήθελα να δώσω ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές, όμως αναγκαστικά θα παίξουν αυτοί που είναι υγιείς. Ελπίζω τώρα που δεν θα έχουμε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, να μην έχουμε αυτά τα προβλήματα. Δεν θέλουμε άλλα προβλήματα. Όταν έχουμε όλους τους παίκτες μας, είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα Δεν είναι εύκολο όταν έρχονται οι άλλοι ξεκούραστοι να παίξουν μαζί μας. Ελπίζω να περάσουν αυτά και από κει και πέρα να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Υπήρχαν παιχνίδια όπου κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Το πρωτάθλημα για μας ξεκινά μετά τη Σπάρτα. Παρά τις δυσκολίες είμαστε εκεί. Δεν έκαναν τη διαφορά οι αντίπαλοι μας παρά το ότι είχαν την ευκαιρία. Αυτό που έχει σημασία είναι το κυπριακό πρωτάθλημα. Χάσαμε κάποια παιχνίδια όμως ακόμα και σε αυτά δεν αξίζαμε να χάσουμε».
 
Που οφείλεται το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ αν και έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα:
"Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Με τη Σάλκε τελειώσαμε το παιχνίδι με 4 τραυματίες. Xάσαμε κάποια παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε για διάφορους λόγους. Eλπίζουμε να περάσει και το αυριανό παιχνίδι χωρίς πρόβληματα και να επικεντρωθούμε στον στόχο μας".
 


Τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε ο Μάριο Σέρτζιο
"Αύριο θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Δεν θέλαμε να είμαστε σε αυτή την κατάσταση, όμως αύριο δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και πάμε για τη νίκη".

Για το αν το αυριανό μπορεί να είναι το τελευταίο του ευρωπαϊκό με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ: 
"Όχι, γιατί να είναι το τελευταίο; Δεν καταλαμβαίνω γιατί να είναι... Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Εάν η ομάδα είναι ευχαριστημένη μαζί μου δεν βλέπω το λόγο γιατί να είναι το τελευταίο". 

 
Αποστολή:
Waterman, Κίσσας, Pardo, Sergio, Αλεξάνδρου, Carlao, Amorin, Αναστασίου, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Μακρίδης, Χαραλαμπίδης, Vander, Εφραίμ, De Vincenti, Stilic, Παπαφώτης, Cavenaghi, Piatkowski.
 
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αστίθ, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Σωτηρίου και Αλωνεύτης.
 
Δείτε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ

 
 
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική