Δ. Σεραφείμ: «Η Θύρα 9 σπέρνει τη διχόνοια»

Έντονος ήταν στις τοποθετήσεις του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ, ο οποίος κατηγόρησε την ηγεσία της «Θύρας 9» ότι σπέρνει τη διχόνοια, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει πρόθεση παραίτησης από τη διοίκηση.

Διαβάστε ΕΔΩ την αρχική του δήλωση.

Aπό τις τοποθετήσεις του ξεχώρισαν:
«Από το 2010 μέχρι σήμερα η Ομόνοια πλήρωσε 1.298.000 πρόστιμα και ζημιές σε άλλα στάδια και όταν κάποιοι αναφέρονται σε φασισμό θα πρέπει να δουν τις φασιστικές ενέργειες του» ανάφερε ανάμεσα σε άλλα ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων.
«Δεν σκοπεύουμε να εγκαταλείψουμε».
 
«Το σωματείο πλέον δεν κινδυνεύει οικονομικά, αλλά μόνο από κακοδιαχείριση. Πλήρωσε σε 21 μήνες 3 εκατ. 764 σε διακανονισμούς με πρώην παίκτες και προπονητές.  
 
Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε: 
«Το είχαμε μειώσει πέρσι κατά 1 εκ. ευρώ. Φέτος θα φανεί στις 31 Δεκεμβρίου. Ναι, οπωσδήποτε θα υπάρχει μείωση. Δεν έχουμε τον ακριβή αριθμό. Πιστεύω ότι θα είναι σημαντική και φέτος η μείωση. Έχει αρκετό χρόνο που λειτουργούμε χωρίς να αποτεινόμαστε στον κόσμο. Μπορούμε και λειτουργούμε με τις εισπράξεις από τα παιχνίδια, τους χορηγούς αλλά και από άλλους πηγές. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα. Στόχος μας είναι σε να εξοφλούνται το ποσά που αφορούν τα κριτήρια».
 
«Πάει βάσει προγράμματος και δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε. Βρήκαμε περισσότερα εμπόδια από αυτά που υπολογίσαμε, όμως καταφέραμε και τα έχουμε ξεπεράσει».  

 
«Κάποιες μεταγραφές που έγιναν δεν απέδωσαν αυτό που υπολογίζαμε. Δεν είμαστε εκτός πραγματικότητας. Η ομάδα μας μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς και έτσι θα ήμασταν κοντά στους στόχους μας. Σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, φέτος έχουμε ένα βαθμό περισσότερο. Με τις προσθήκες που θα γίνουν στις μεταγραφές θα επιδιώξουμε να κάνουμε αυτό που πετύχαμε και πέρσι όπου είχαμε τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο γύρο και στα πλέι οφ. Βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά και σταθερά. Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη».
 
 «Είπαμε πως μετά από 3 χρόνια θα κερδίζουμε και τους διαιτητές, όταν έρθει ο καιρός θα το δείτε».   

«Όταν κρίνουμε ότι πρέπει να προσλάβουμε τεχνικό διευθυντή, θα το κάνουμε. Είχαμε προσπαθήσει. Βρήκαμε αλλά δεν ήρθε λόγω του οικονομικού. Ήρθε και ο Κλαρκ όμως είχε άλλες ασχολίες και μας εγκατέλειψε».

«Δεν είναι όπως τα περιγράψατε. Δεν πετούν όλες οι ομάδες που έχουν τεχνικό διευθυντή. Ο προπονητής είναι ο άρχοντας στην ομάδα».

 

«Δεν φεύγει ο κόσμος, έρχεται. Οι αριθμοί δείχνουν πως ο κόσμος έρχεται. Είναι αρλούμπες πως ο κόσμος φεύγει».

 «Ναι ξέρουμε ότι υπάρχουν θέματα με την εξωγηπεδική ζωή και τιμωρήσαμε παίκτες. Δεν τα βγάζουμε προς τα έξω».

«Η ΘΥΡΑ 9 δεν μας εκπροσωπεί».

 «Ο προπονητής έθεσε αριθμό παικτών για αν έρθουν. Μπορεί να πάρουμε 3-4 παίκτες, πάντα μέσα στα οικονομικά δεδομένα».

«Δείξαμε υπομονή (σ.σ. για την προηγούμενη τεχνική ηγεσία), όμως δεν νομίζω πως καθυστερήσαμε αρκετά. Ο ίδιος δεν άντεξε την πίεση και υπέβαλε την παραίτηση του». 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική