8άρα η Ρεάλ με Ρονάλντο και Μπενζεμά

Με εντυπωσιακό τρόπο η Ρεάλ ολοκλήρωσε τον όμιλο του Champions League, καθώς νίκησε με 8-0 την Μάλμε στην Μαδρίτη με 4 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και 3 του Καρίμ Μπενζεμά.
Στην άλλη αναμέτρηση του 1ου ομίλου η Παρί Σεν-Ζερμέν επικράτησε με 2-0 της Σαχτάρ, η οποία τερμάτισε 3η, ενώ η Ρεάλ ισοφάρισε με το 8-0 τη νίκη ρεκόρ της Λίβερπουλ στην διοργάνωση με την Μπεσίκτας το 2007 (6/11).

 
Ρεκόρ πάντως έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έφτασε τα 11 γκολ και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού που στον όμιλο πετυχαίνει 10 γκολ και εν συνεχεία βέβαια 11.
 

Ρεάλ - Μάλμε 8-0
Σκόρερς: 12', 24' και 74' Μπενζεμά, 39', 47', 50' και 58' Κριστιάνο Ρονάλντο, 70' Κόβατσιτς
Γήπεδο: "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη
Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

 
Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει επιστρέψει δυναμικά μετά το σκάνδαλο με το sex-tape του Βαλμπουενά και τους εκβιασμούς, καθώς μετά τα δύο γκολ με την Χετάφε, άνοιξε το σκορ στο 12' για την Ρεάλ κόντρα στην Μάλμε. Ο Γάλλος με αριστερό πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 έπειτα από το σουτ του Ίσκο που έδιωξε αμυντικός πάνω στην γραμμή.
Πέρασαν άλλα 12 λεπτά για να πετύχει ο Μπενζεμά και δεύτερο γκολ (24'), αυτήν την φορά με εξαιρετική κεφαλιά από σέντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο (από σέντρα του Πορτογάλου είχε ξεκινήσει και η φάση του 1ου γκολ).

 
Το 8ο του γκολ στην φετινή διοργάνωση πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 39', κάνοντας το 3-0 με εκτέλεση φάουλ, με τον Βίλαντ πάντως να έχει ευθύνη, όντας φανερά επηρεασμένος από το χτύπημα στο κεφάλι και το ειδικό προστατευτικό που φορούσε... αλά Πετρ Τσεχ.
Ο Βίλαντ έβγαλε το προστατευτικό από το κεφάλι του, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο είχε δεχτεί άλλα δύο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 με κοντινά πλασέ έκανε το 4-0 στο 47' και το 5-0 στο 50', έτσι συμπλήρωσε το χατ-τρικ του σε 11 αγωνιστικά λεπτά και έφτασε τα 10 γκολ φέτος.
Τα 11 τα έφτασε στο 58', ο Ματέο Κόβατσιτς έκανε το 7-0 στο 70' και ο Μπενζεμά συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 74', διαμορφώνοντας το τελικό 8-0.

 
ΡΕΑΛ: Κασίγια, Ντανίλο, Πέπε (53' Μαρσέλο), Νάτσο, Αρμπελόα, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (76' Τσέρισεβ), Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες (65' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.
 
ΜΑΛΜΕ: Βίλαντ, Τίνερχολμ, Άρνασον, Καρβάλιο, Γιοτούν, Λεβίτσκι, Αντού, Ρακίπ (77' Κρουν), Σάνα (64' Μεχμέντι), Μπέργκετ, Τζούρτζιτς (46' Ρόντιτς).
 
 
Παρί Σεν-Ζερμέν - Σαχτάρ 2-0

 
Σκόρερς: 67' Λούκας Μόουρα, 86' Ιμπραχίμοβιτς
Γήπεδο: "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι
Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ (Αγγλία)

 
Με πρωταγωνιστές τους Λούκας Μόουρα και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 2-0 την Σαχτάρ, η οποία παρά την ήττα τερμάτισε στην 3η θέση, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Μάλμε.Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 67' από ασίστ του Σουηδού και άλλαξαν οι ρόλοι στο 86', όταν σκόραρε ο "Ίμπρα" από ασίστ του Λούκας Μόουρα.
 
ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Κουρζαουά, Ραμπιό, Σταμπουλί, Ματουιντί (68' Ντι Μαρία), Λούκας Μόουρα (87' Ενκουκού), Λαβέτσι (69' Καβάνι), Ιμπραχίμοβιτς.
 
ΣΑΧΤΑΡ: Κανιμπολότσκι, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Φρεντ, Στεπανένκο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Μάρλος (74' Κοβαλένκο), Τάιζον (69' Μπερνάρντ), Εντουάρντο Ντα Σίλβα (78' Ντεντίνιο).
 

Η τελική βαθμολογία
1. Ρεάλ 16 (19-3)
2. Παρί Σεν-Ζερμέν 11 (12-1)
3. Σαχτάρ 3 (7-14)
4. Μάλμε 3 (1-21)
 
Ο πίνακας των σκόρερς
11 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)
 
5 γκολ
Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

 
Ρεάλ - Μάλμε 8-0
 
 
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Η τελευταία συναισθηματική ομιλία του Κλοπ στους παίκτες του-«Σας αγαπώ...»
Γκουαρδιόλα: Με έφερε σε άλλο επίπεδο ο Γιούργκεν, θα μου λείψει πολύ
Ο Λοπετέγκι αναλαμβάνει τη Γουέστ Χαμ
Oι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι Ομόνοιας και ΑΕΚ στο Conference League
Γκουαρδιόλα: Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω στη Σίτι
Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία