Σημαντικά κίνητρα στα πρωταθλήματα Grassroots

Η Κυπριακή Ομοσπονδία   Ποδοσφαίρου υπενθυμίζει ότι θα διοργανώσει και φέτος τα Παγκύπρια Παιδικά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου GRASSROOTS ΚΟΠ 2015-2016.
 
Για τον πιο πάνω λόγο καλούνται όλες οι ομάδες όπως εκδηλώσουν γραπτώς - ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΟΠ το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα πιο πάνω Πρωταθλήματα, μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015. 
 
Το έντυπο συμμετοχής δημοσιεύεται στην υφιστάμενη σελίδα πάνω δεξιά – αιτήσεις.
 
Στα παιδικά Πρωταθλήματα θα μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα Σωματεία μέλη της ΚΟΠ ,Σωματεία Αγροτικών Ομοσπονδιών ,Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και όλες οι Ιδιωτικές Ακαδημίες ανά τη Κύπρο.
 
Οι ηλικίες που θα αγωνιστούν φέτος στα Πρωταθλήματα Grassroots είναι:
2003 , 2004 , 2005 , 2006 , 2007 , 2008 και 2009.
 
Για 1η φορά από φέτος θα υπάρχουν για κάθε ηλικία και σε κάθε Επαρχία 2 Πρωταθλήματα Α’ και Β’ Ομίλου.
 
Στον Α’ όμιλο θα συμμετέχουν οι ομάδες που είναι οι πιο ανταγωνιστικές και θα υπάρχουν βαθμολογίες και προκρίσεις για τους Παγκύπριους αγώνες GRASSROOTS.
 
Στο Β’ όμιλο θα συμμετέχουν επίσης ομάδες που το επιθυμούν αλλά από το Β’ όμιλο δεν θα προκρίνονται ομάδες στους Παγκύπριους αγώνες GRASSROOTS και δεν θα κρατούνται σκορ και βαθμολογίες .
 
**Οι Παγκύπριες Πρωταθλήτριες GRASSROOTS των ηλικιών 2003, 2004 και 2005 θα λάβουν μέρος σε τουρνουά στο εξωτερικό το 2016 με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Ομοσπονδία.
 
**Οι ποδοσφαιριστές των Παγκύπριων Πρωταθλητριών ομάδων   GRASSROOTS και των 7 ηλικιών καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές των 7 Φιναλίστ Ομάδων θα πάρουν δώρο από την ΚΟΠ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.
 
**Κάθε ποδοσφαιριστής με την εγγραφή στα Παγκύπρια Παιδικά Πρωταθλήματα GRASSROOTS της ΚΟΠ 2015/2016, θα παίρνει και δώρο από την Ομοσπονδία μια ΜΠΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ no: 4.
 
**Τα έξοδα Γηπέδων, Διαιτητών και Ιατρών θα τα αναλάβει η Κυπριακή Ομοσπονδία   Ποδοσφαίρου.
 
Το κόστος για κάθε ομάδα ανά ηλικία θα είναι 150.00 ευρώ + Φ.Π.Α.
 
Το κόστος συμμετοχής θα πρέπει να έχει πληρωθεί στο Λογιστήριο της ΚΟΠ με την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.
 
Πρωταθλήματα (Επαρχιακά) για όλες τις πιο πάνω ηλικίες θα διεξαχθούν σε όλες τις Επαρχίες νοουμένου ότι για κάθε ηλικία θα υπάρξει ενδιαφέρον από τουλάχιστον Έξι (6) ομάδες ανά ηλικία.
 
Σε περίπτωση που δεν δηλώσουν (6) έξι τουλάχιστον ομάδες, η Ομοσπονδία θα κάνει διευθετήσεις ούτως ώστε οι ομάδες αυτές αγωνιστούν σε άλλη επαρχία ή σε Παγκύπρια κλίμακα.
                                                                                                                                   
Σε περίπτωση που δεν θα διεξαχθούν κάποια Πρωταθλήματα το σχετικό παράβολο που πληρώθηκε θα επιστραφεί στους ενδιαφερόμενους.
 
Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα GRASSROOTS ΚΟΠ 2015-2016 ΜΟΝΟ με την Κάρτα Ποδοσφαιριστή GRASSROOTS ΚΟΠ που θα εκδοθεί για την ομάδα στη οποία θα αγωνίζονται και θα έχει ισχύ για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.Κόστος κάθε κάρτας: € 5.00.
 

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»