Φρένο στο αήττητο της Ίντερ από τη Φιορεντίνα


 
Με εντυπωσιακό τρόπο έβαλε τέλος στο απόλυτο των νικών της Ίντερ η Φιορεντίνα, καθώς η ομάδα του Πάουλο Σόουζα νίκησε με 4-1 τους "νερατζούρι" στο Μιλάνο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε την... ταυτότητα του Ρομπέρτο Μαντσίνι και οι "βιόλα" έπιασαν τους "νερατζούρι" στην κορυφή και είναι αυτοί όμως πρώτοι, καθώς στην Ιταλία μετρούν τα μεταξύ τους ματς, αλλά και αν υπολογιστούν τα τέρματα επειδή δεν έχουν γίνει και τα δύο μεταξύ τους, πάλι είναι από πάνω η ομάδα της Φλωρεντίας.
 
Μόλις στο 2ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι και στο 4' από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ ο Ίλιτσιτς με εξαιρετική εκτέλεση.
Ο Κάλινιτς στο 18' πήρε το... ριμπάουντ από σουτ του Ίλιτσιτς και απόκρουση του Χαντάνοβιτς, έτσι έκανε το 0-2, ενώ έκανε ο ίδιος το 0-3 στο 23'.
Η Ίντερ έμεινε με 10 παίκτες στο 31' λόγω αποβολής του Μιράντα, μείωσε στο 60' ο Μάουρο Ικάρντι, ενώ ο Νίκολα Κάλινιτς στο 76' συμπλήρωσε το χατ-τρικ του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σαντόν, Μιράντα, Μεδέλ, Αλέξ Τέλες, Φελίπε Μέλο, Γκουαρίν (77' Μπρόζοβιτς), Κοντογκμπιά (46' Ρανόκια), Πέρισιτς (61' Μπιαμπιανί), Γιόβετιτς, Ικάρντι.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (3-6-1): Ταταρουσάνου, Ρονκάγλια (75' Ζιλμπέρτο Ζούνιορ), Γκονσάλο Ροντρίγκες, Αστόρι, Μπάντελ (82' Ματίας Φερνάντες), Βεσίνο, Μπλαστσικόβσκι (69' Τόμοβιτς), Μάρκος Αλόνσο, Ίλιτσιτς, Μπόρχα Βαλέρο, Κάλινιτς.
 

Δειτε Επισης

Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά