Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη το White Rocks Triathlon

  Με τον καιρό να κάνει το χατήρι στους συμμετέχοντες, οι οποίοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στην Ακτή Κυβερνήτη στη Λεμεσό το 6ο White Rocks Triathlon με διοργανώτρια τη Bikin’ Cyprus.
 
Οι συμμετέχοντες πλησίασαν τους εκατό, ενώ αρκετός κόσμος -συγγενείς και φίλοι των αθλητών- βρέθηκαν στην όμορφη παραλία για να δουν από κοντά τη δράση. Ο αγώνας βρισκόταν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και ήταν ένας από τους σημαντικότερους αγώνες του αθλήματος στην Κύπρο τη φετινή χρονιά.
 
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η Hellenic Bank, η Atlantic Insurance, η Bikin’ Cyprus Adventures, η Bolse Vita και η Cyprus Active Life.
 
Ο αγώνας περιλάμβανε τέσσερις αποστάσεις ενηλίκων, καθώς και παιδική κατηγορία. Η τελευταία αποτέλεσε και μια ευχάριστη νότα, αφού είναι λιγοστές οι ευκαιρίες για παιδιά στην Κύπρο να αγωνιστούν σε διοργανώσεις τριάθλου.
 
Οι νικητές
Νικητής στην Ultra απόσταση, που ήταν 1000 μ. κολύμβηση, 20 χλμ. ποδηλασία και 5,6 χλμ. τρέξιμο ήταν ο Κυριάκος Κυριάκου με χρόνο 1 ώρα, 50 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Πρώτος στη Μεγάλη απόσταση (750 μ. κολύμβηση, 15 χλμ. ποδηλασία, 4,2 χλμ. τρέξιμο) τερμάτισε ο Αχιλλέας Αχιλλέως με χρόνο 1 ώρα, 10 λεπτά, 55 δευτερόλεπτα και στη Μεσαία απόσταση (500 μ. κολύμβηση, 10 χλμ. ποδηλασία, 2,8 χλμ. τρέξιμο) ο Σταύρος Αντωνίου με χρόνο 48 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Στη Μικρή απόσταση (250 μ. κολύμβηση, 5 χλμ. ποδηλασία, 1,4 χλμ. τρέξιμο) την πρωτιά πήρε ο Σωκράτης Σωκράτους με χρόνο 32 λεπτά, 19 δευτερόλεπτα. Στην Παιδική απόσταση, πρώτος τερμάτισε ο Χρίστος Παναγή σε 20 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα.
 
Η αναλυτική κατάταξη όλων των κατηγοριών είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα cyclingcy.com/x-white-rocks.

Δειτε Επισης

Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL
Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι