Τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "ψηφίζουν" Σιμεόνε

To μέλλον του Λουίς φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "κρέμεται από μια κλωστή", γεγονός που δίνει "τροφή" στο βρετανικό Τύπο για νέα σενάρια που έχουν να κάνουν με το πρόσωπο, το οποίο θα αντικαταστήσει τον Ολλανδό.

Κι αν τα περισσότερα ΜΜΕ θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να γίνεται αργά ή γρήγορα κάτοικος Μάντσεστερ, οι παίκτες της ομάδας έχουν αντίθετη αίσθηση.

Σύμφωνα με τη "Sun", στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα επικρατεί η άποψη ότι ο νυν τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, θα διαδεχθεί τον Φαν Χάαλ.

"Όλοι στοιχηματίζουν ότι θα είναι ο Μουρίνιο, αλλά οι παίκτες στις μεταξύ τους συζητήσεις μιλούν για τον Σιμεόνε", ανέφερε πηγή από το εσωτερικό της ομάδας στην εφημερίδα ή οποία ισχυρίζεται ότι εάν το εν λόγω σενάριο έχει βάση, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.  

Δειτε Επισης

Αποσύρει το «20» στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Ντιόγκο Ζότα... Από τη χρονιά-όνειρο με την Λίβερπουλ στο τραγικό τέλος μέσα στην φλεγόμενη Lamborghini
Φορτισμένο κλίμα έξω από το Άνφιλντ-Εκατοντάδες φίλοι της Λίβερπουλ αποτίουν φόρο τιμής στον Ζότα (pics)
Η Λειψία απαιτεί από την Μπαρτσελόνα την καταβολή των μπόνους από τη μεταγραφή του Όλμο
Πήγαινε να πάρει το πλοίο για να γυρίσει στη Βρετανία ο Ζότα-Είχε κάνει εγχείρηση, δεν μπορούσε να πάει αεροπορικώς
Νέο βίντεο από το μοιραίο τροχαίο με τον Ζότα-Άμορφη μάζα σιδερικών η Lamborghini
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας... Ο Ζότα είχε παντρευτεί πριν δέκα μέρες-Είχε τρία παιδιά, το ένα είναι λίγων μηνών
Διήμερο πένθος για τα αδέρφια Ζότα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η UEFA (pics)
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα-Τυλίχθηκε στις φλόγες το αυτοκίνητό του
Ποιος ήταν ο Αντρέ Σίλβα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα μαζί με τον αδερφό του Ντιόγκο Ζότα