ΑΕΛ: Προβάδισμα με αυτογκόλ!

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca Cola πραγματοποίησε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε 1-0 της Αγίας Νάπας στο «Τσίρειο» κι εξασφάλισε ευνοϊκή αφετηρία εν όψει του επαναληπτικού (20 Ιανουαρίου).
Ο σύλλογος της Λεμεσού εμφάνισε ξανά τα συμπτώματα της μετριότατης πορείας του στο πρωτάθλημα (έλλειψη σε ιδέες, δυστοκία στην παραγωγή κι αξιοποίηση φάσεων) και χρειάστηκε ένα αυτογκόλ των «πορτοκαλί», προκειμένου να φτάσει στη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία, δημιούργησε κάποιες μισές ευκαιρίες (7’ Αντράντε, 13’ Σταύρου, 30’ Σοάρες, 38’ Σαρδινέρο), αλλά ουσιαστική απειλή για την εστία του Πρίντιγκαρ δεν υπήρξε. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο άλλο μισό του γηπέδου μόνο μ’ ένα σουτ του Λαμπρόπουλου (40’).

Ο Ελλαδίτης μέσος απώλεσε στο 66’ μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στους «πορτοκαλί», των οποίων η ατυχία κορυφώθηκε στο 70’, όταν από σέντρα του Ρομπέρ ο Φίλγκεϊτ –σε προσπάθεια απομάκρυνσης- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Με την ψυχολογική ώθηση από το προβάδισμά της η οικοδέσποινα βρήκε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για περαιτέρω γκολ, όμως οι Κουταντέρ (77’, 82’) και Σαρδινέρο (79’) τις σπατάλησαν.
Η Αγία Νάπα απείλησε με ισοφάριση στο 81’, όμως ο Ντεγκρά εξουδετέρωσε το σουτ του Φούσκο.
ΑΕΛ (4-2-3-1): Ντεγκρά - Ελευθερίου (61’ Αϊρόσα), Αντράντε, Σιέλης, Ρομπέρ - Σοάρες, Οχένε (67’ Φράγκος) - Μέσκα, Κουταντέρ, Σαρδινέρο - Σταύρου (55’ Φέλτσερ).
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ (4-3-3): Πρίντιγκαρ - Λοϊζίδης, Αντωνίου, Σκόπλιακ, Φίλγκεϊτ - Ρέινολντς (86’ Κατσής), Φούσκο, Λαμπρόπουλος - Μάρκου (60’ Μέρτακκας), Άντολεκ, Γεωργίου.
Κίτρινες: Σοάρες / Πρίντιγκαρ, Γεωργίου, Άντολεκ.

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας