Αυξημένο ενδιαφέρον για το Volkswagen Cyprus Cycling Tour

Σχεδόν εκατό ποδηλάτες από έντεκα διαφορετικές χώρες έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή στο Volkswagen Cyprus Cycling Tour που διεξάγεται 1-3 Απριλίου 2016, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αγώνα ποδηλασίας δρόμου που διοργανώνεται στην Κύπρο και που φέτος θα κινηθεί αποκλειστικά στην επαρχία Πάφου, με εκκίνηση και τερματισμό μπροστά στο μεσαιωνικό κάστρο.
 
Μέχρι στιγμής οι διοργανωτές της Bikin Cyprus έχουν πάρει συμμετοχές από Αγγλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρωσία, Μάλτα, Λίβανο, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά  Εμιράτα, Ιρλανδία και Ουκρανία.Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και από Κύπριους ποδηλάτες, τόσο στις κατηγορίες των ατομικών συμμετοχών, όσο και στις ομαδικές κατηγορίες.
 
Πέρσι σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών με 224 ποδηλάτες να περνάνε τη γραμμή εκκίνησης, νούμερο που εκτιμάται ότι θα ξεπεραστεί φέτος, βάσει του ενδιαφέροντος έως τώρα. Το VolkswagenCyclingTourαπευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και σε ερασιτέχνες ποδηλάτες, που θα ήθελαν να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο, συνδυάζοντας το αγαπημένο τους χόμπι με μια εξόρμηση στην όμορφη πόλη της Πάφου.
 
Ο αγώνας καλύπτει συνολικά 247,4 χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 191χλμ θα είναι χρονομετρημένα, σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, μια σε κάθε αγωνιστική μέρα της διοργάνωσης.
 
Οι τρεις μέρες του VolkswagenCyclingTour (1-3 Απριλίου) περιλαμβάνουν ισάριθμες διαδρομές, όλες με εκκίνηση από το κάστρο της Πάφου, συνολικής απόστασης 247,4 χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 191 χιλιόμετρα θα είναι χρονομετρημένα.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδρομή, πακέτα συμμετοχής και διανυκτέρευσης στο www.cyclingcy.com.

Δειτε Επισης

BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Άνετα στα προημιτελικά του Όπεν Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς
Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναδάλ από τον Ντε Μινόρ
Συναγερμός στους Χιτ-Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μπάτλερ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Εννέα σκοπευτές στην αναζήτηση της Ολυμπιακής κάρτας στην Ντόχα
Η Ολυμπιάδα Νεάπολης κατέκτησε το Κύπελλο στο Βόλεϊ Γυναικών
Κεραυνός και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Basket League
Υπερηχητική Μακάμπι, διέλυσε την Μπασκόνια και έκλεισε ραντεβού με Παναθηναϊκό στα playoffs!
Προκαλεί τρόμο... η νέα Dream Team των ΗΠΑ-Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ