«Οι δημόσιες δηλώσεις για τη διαιτησία είναι ζημιογόνες»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την AEK τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο πρόεδρος του Σωματείου, Άντρος Καραπατάκης.
 
Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λάρνακας αρχικά αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΛ. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, την θετική του ανταπόκριση και τα περιθώρια βελτίωσης σε ότι αφορά την προσέλευση στο γήπεδο και για το τέλος μίλησε για το κεφάλαιο διαιτησία.
 
Για το ματς με την ΑΕΛ και την μέχρι τώρα πορεία: «Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Φυσικά ακόμη είναι πολύ νωρίς. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Τίποτε δεν έχει κριθεί και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, να προχωρήσουμε σεμνά, ταπεινά, προσγειωμένα, να μην ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε και οι επιτυχίες θα έρθουν. Θέλουμε να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι πολύ σημαντικό για μας και πρέπει να το κερδίσουμε για να προχωρήσει η ομάδα στους στόχους της».
 
Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο κάλεσμα μας για αγορά μετοχών για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Έχουμε ξεπεράσει τα 620 πακέτα, δηλαδή 620 χιλιάδες. Όπως προχωράμε, μπορούμε να ξεπεράσουμε και το ένα εκατομμύριο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές ότι ο κόσμος ξεκινά και επιστρέφει στο γήπεδο. αντιλαμβάνονται όλοι ότι χωρίς τον κόσμο, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. Όλοι πρέπει να έρθουν μαζικά στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ, θέλουμε να νιώσουν οι παίκτες την συμπαράσταση του κόσμου. Πρέπει να τους προστατέψουμε και να τους συμπαρασταθούμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
 
Για τη διαιτησία: «Το κάθε σωματείο έχει τη δική του πολιτική και ενεργεί όπως αυτό θεωρεί σωστό. Εμείς είμαστε κάθετοι σ’ αυτό το θέμα. Θεωρούμε ότι δημόσιες δηλώσεις για τη διαιτησία είναι ζημιογόνες για το ποδόσφαιρο. Δημιουργούν περισσότερη προκατάληψη και πιστεύω ότι έχουν σκοπό να εκπληρώσουν άλλα συμφέροντα. Εμείς δεν θα μπούμε σ’ αυτόν τον κυκεώνα των δηλώσεων. Πάγια θέση μας είναι ότι ποτέ δεν σχολιάζουμε τη διαιτησία δημόσια. Έχουμε την άποψή μας για τη διαιτησία, όταν χρειαστεί θα κάνουμε παραστάσεις, όμως εμείς θα προχωρήσουμε στην πολιτική μας και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι η ομάδα δεν θα μείνει ποτέ απροστάτευτη».
 

Δειτε Επισης

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας