Κρίστιανσεν: «Δεν υπάρχει πίεση γιατί είμαστε ομάδα με φιλοδοξίες»

Το κίνητρο της παραμονής στην κορυφή και η κακή παράδοση που έχει η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ αρκούν στην ΑΕΚ για να παλέψει με δίψα κόντρα στην ΑΕΛ στο αυριανό παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος μίλησε σε συνέντευξη Τύπου.
 
Δελτίο Τύπου
Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/01) στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΖ από τον προπονητή της ΑΕΚ, Thomas Christiansen, καθώς και τον Βίνσεντ Λαμπάν για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ (Σάββατο 16/01, 19:00).
 
Ο Δανός τεχνικός τόνισε ότι έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ΑΕΛ είναι καλύτερη ομάδα από ότι δείχνει η βαθμολογική της θέση και συγκομιδή. Συνέχισε ότι η αρνητική παράδοση των τελευταίων εντός έδρας αναμετρήσεων με την λεμεσιανή ομάδα, καθώς και το ότι δεν την κερδίσαμε πέρσι μας δίνει επιπρόσθετο κίνητρο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Συμπλήρωσε ότι βεβαίως και η βαθμολογική θέση και η παραμονή στην κορυφή από μόνη της δίνει τεράστια κίνητρα σε όλους για να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να προσπαθούν για ακόμη περισσότερες επιτυχίες και ότι δεν υπάρχει πίεση, γιατί είμαστε ομάδα με φιλοδοξίες και δεν αρκούμαστε στην πολύ καλή μέχρι στιγμής πορεία. Για την ταυτόχρονη απουσία των Tomas και Boljevic είπε ότι δεν τον ανησυχούν οι απουσίες και έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία που είχαν αρκετοί στα παιχνίδια Κυπέλλου. Δεν θέλησε να σχολιάσει το οτιδήποτε για τα μετεγγραφικά. Τέλος, για τον Murillo είπε ότι είναι χαρούμενος που ο Βάσκος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνο. 

Από την πλευρά του ο Vincent Laban αρχικά είπε ότι αποφασίζει ο ίδιος για το αν θα βρίσκεται ή όχι στο αρχικό σχήμα, αλλά ο προπονητής του. Για την ΑΕΛ είπε ότι είναι μία ομάδα που την γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, δεν μας ξεγελάει το ότι μέχρι στιγμής δεν κάνει καλή σεζόν και όλοι στα αποδυτήρια ξέρουν ότι θα πρέπει να δώσουν το 100% και κάτι περισσότερο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για το αν η παραμονή στην κορυφή δημιουργεί επιπρόσθετη πίεση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του, απάντησε αρνητικά και συμπλήρωσε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας και δεν κάνουμε υπολογισμούς, παρά μόνο επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος.
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»