Όρσουλιτς: «Η πρόκληση και η Ευρώπη»

Το τρίτο απόκτημα της Ομόνοιας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έγινε ο Μαρίν Όρσουλιτς, ο οποίος πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι». Ο Κροάτης θα αγωνίζεται με τη Νο48 στη φανέλα και στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των «πρασίνων» τόνισε: «Νιώθω χαρά, αλλά και περηφάνια, που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Γνωρίζω την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πάντοτε θέτει υψηλούς στόχους, κατακτά τίτλους και έχει σημαντικές επιτυχίες. Είναι μία πρόκληση για εμένα η παρουσία μου εδώ. Εάν δεν ένιωθα έτσι, δεν θα ερχόμουν».
Όσο αφορά την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και την περίοδο προσαρμογής του, ανέφερε: «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προπονούμουν ατομικά. Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και νιώθω έτοιμος για να παίξω. Αυτό που χρειάζομαι είναι λίγες προπονήσεις με την ομάδα, για να γνωρίσω καλύτερα το περιβάλλον και τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας».
Ο Μαρίν Όρσουλιτς, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι αυτό που πάντοτε κάνω ως ποδοσφαιριστής. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να παραμείνει δίπλα στην ομάδα, κάτι που γνωρίζω ότι κάνει με αφοσίωση. Εύχομαι να έχουμε αρκετές επιτυχίες και με τη νέα σεζόν να είμαστε στην Ευρώπη».
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία