Μόνο «5άρες» με Ζιντάν η Ρεάλ

H Ρεάλ νίκησε με 5-1 την Χιχόν στη Μαδρίτη, έτσι με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο έχει μόνο "5άρες", αφού στο ντεμπούτο του είχαν επικρατήσει οι "μερένγκες" με 5-0 της Ντεπορτίβο.Στο 18ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 4-0 (!) και 5-0 στο ημίχρονο, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να ανοίγει το σκορ και τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά να πετυχαίνουν από δύο γκολ.

Ο Μπέιλ έφτασε τα 13 γκολ, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, όπως και ο Μπενζεμά στο 65', με τον Γάλλο να φτάνει τα 16 γκολ μαζί με τον Ρονάλντο, προσπερνώντας τους Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες.
 


Σώθηκε στο 88' η Βαλένθια

Η Ράγιο Βαγιεκάνο προηγήθηκε δύο φορές στο "Μεστάγια", αλλά δεν κατάφερε να πάρει το σπουδαίο "διπλό" και να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Άλβαρο Νεγρέδο με γκολ σχεδόν από το κέντρο ισοφάρισε την πρώτη φορά και ο Πάκο Αλκάθερ την δεύτερη στο 88ο λεπτό. Οι "νυχτερίδες" εξακολουθούν να μην έχουν νίκη με τον Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο, ενώ στις 9 τελευταίες αγωνιστικές έχουν 3 ήττες και 6 ισοπαλίες!



Οι συνθέσεις

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (60' Χάμες Ροντρίγκες), Μπέιλ (46' Χεσέ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (65' Κόβατσιτς).

ΧΙΧΟΝ: Κουέγιαρ, Λόρα, Λουίς Ερνάντεθ, Μερέ, Ίσμα Λόπεθ, Σέρχιο Άλβαρεθ (61' Αΐτ-Ατμάν), Κάσες, Χαλίλοβιτς (46' Εν'Ντι), Χόνι, Μενέντεθ, Γκερέρο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ράιαν, Μπαραγάν (82' Μπακαλί), Μουστάφι, Αντερλάν Σάντος, Ζοάο Κανσέλο, Ντάνι Παρέχο, Ντανίλο Μπαρμπόζα, Αντρέ Γκόμες, Ροντρίγκο, Σάντι Μίνα (61' Πιάτι), Νεγρέδο (65' Πάκο Αλκάθερ).

ΡΑΓΙΟ: Χουάν Κάρλος, Κουίνι, Ζε Κάστρο, Τίτο, Νάτσο Μαρτίνεθ, Τρασόρας, Ντιέγκο Γιορέντε, Χοθαμπέντ (85' Ραούλ Μπαένα), Εμπάρμπα (34' Αλασάν Μπανγκουρά), Πάμπλο Ερνάντεθ, Φεντόρ (69' Μανούτσο Γκονσάλβες).

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ
Καταγγελία Μασεράνο-«Μπήκαν και μας έκλεψαν τα πράγματα»
Η Γαλλία καθάρισε τις ΗΠΑ, πεντάρ από τους Ιάπωνες και δύσκολη νίκη για την Ισπανία