Στο 95’ «τσίμπησε» βαθμό ο ʼρης

Η Δόξα κρατούσε το διπλό μέχρι το 90+5’, σημείο στο οποίο ο Άρης (μετά από λάθος του Χατζηφραγκίσκου) σχημάτισε το τελικό 1-1.
 
Η ομάδα της Λεμεσού παραμένει στην έβδομη θέση έχοντας 22 βαθμούς, ενώ η Δόξα ακολουθεί πιο κάτω με 20 βαθμούς.
 
Έντονες οι διαμαρτυρίες από τον Άρη για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Κύπρου εντός της περιοχής.
 


Ανούσιο ημίχρονο
Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά, αφού η μπάλα πηγαινοερχόταν χωρίς ουσία από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Ο Άρης δεν έγινε απειλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σε 2-3 περιπτώσεις στην αντίπαλη εστία προσπαθώντας να κάνουν τη ζημιά.


 
Ωραίο γκολ ο Καρλίτος

Στο 54’ η Δόξα πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από εκπληκτική ενέργεια του Καρλίτος, ο οποίος ξεχύθηκε από την δεξιά πλευρά και ξεπέρασε κάθε αντίπαλό του, πιάνοντας ένα μονοκόμματο σουτ που δεν άφησε περιθώρια στον πορτιέρο του Άρη, Νουρεντινόφσκι για να αποσοβήσει τον κίνδυτο.
 
Δεν είχε λύσεις ο Άρης

Ούτε μετά τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης δεν είχε τις λύσεις για να αλλάξει την κατάσταση στον αγώνα. Η ομάδα της Λεμεσού ζήτησε πέναλτι στο 80’ σε πέσιμο του Κύπρου εντός της περιοχής μετά από επαφή με τον Λεάντρο (έπρεπε να υποδειχθεί).


Λύση στο 90+5’
Ο Άρης είχε μοναδική καλή ευκαιρία στο 83’, όμως το γυριστό σουτ του Κύπρου ανακόπηκε στη γραμμή από τον Λεάντρο. Ανέλπιστα στο 90+5’ ο Άρης, μετά από εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά του Ράνιου και κακή εκτίμηση από τον πορτιέρο της Δόξας, Χατζηφραγκίσκου, ισοφάρισε και σχημάτισε το τελικό 1-1.


 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
90+5’ Ράνος / 54’ Καρλίτος
 
Κίτρινες: Παναγή (4η), Πρεντέσκου / Δημητρίου
 
Συνθέσεις:
Άρης (Ε. Νεάγκοε)
: Νουρεντινόσκι, Μποργκ, Θεοφίλου, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Αουρέλιο, Παναγή (74' Μπαγκούρα), Ράντι, Κυριάκου (57' Πρεντέσκου), Κύπρου, Μπονιφέις (57' Ράνος).
Δόξα (Λ. Χατζηλούκας): Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Δημητρίου, Λεάντρο, Λεονάρντο, Ρεδόνδο, (20' Περέιρα) Λόπες (72' Ενινφούλ), Καρλίτος, Εντμάρ, Φοφανά, Γουΐλσον (90+1' Αρέστη).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


Λούκας Χατζηλούκας: «Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πρώτοι. Μπορεί η ισοφάριση να ήρθε στο τέλος, όμως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Καλή συνέχεια στον Άρη».

 

Έουγκεν Ναγκόε: «Κάναμε ένα από τα χειρότερα, αν όχι το χειρότερο παιχνίδι από τότε που ανέλαβα την ομάδα. Η Δόξα άξιζε τη νίκη. Εντελώς τυχαία πήραμε ένα βαθμό. Πάντα προσπαθώ να είμαι δίκαιος και αυτή είναι η αλήθεια. Είχαμε παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς ενώ παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, σήμερα όμως δεν παίξαμε τίποτα. Ίσως οι παίκτες μου νόμισαν ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Φοβόμουν περισσότερο τους παίκτες μου παρά τη Δόξα».

 

 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία