Την ήθελε η μπάλα!

Πέντε νίκες έχει στη φετινή σεζόν η ΑΕΛ. Οι δύο ήταν κόντρα στην ουραγό Αγία Νάπα, μία επί του Ερμή, μία επί της Ομόνοιας, και η 4άδα των επιτυχιών έκλεισε ψες με το διπλό στο ΓΣΖ επί της ΑΕΚ.
 
Το τρίποντο σε βάρος της ομάδας της Λάρνακας ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Λεμεσού που παλεύει να ξεμπλέξει από τα σενάρια υποβιβασμού. Η νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος απέδειξε ότι η ΑΕΛ μπορεί να τα πάει καλύτερα.
 
Η αλήθεια είναι ότι στο χθεσινό παιχνίδι η… μπάλα ήθελε πολύ την ΑΕΛ να βγει νικήτρια. Σκόραρε νωρίς στον αγώνα, σε κρίσιμο σημείο απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ όταν η ΑΕΚ εξασκούσε πίεση - και ό,τι και να έκανε δεν μπορούσε να βρει στόχο - η ΑΕΛ βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και άλλο τέρμα, αν της έκανε και άλλο το χατίρι η μπάλα.
 
Με αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς και τον αντίπαλο να επιδιώκει συνεχώς την ισοφάριση, οι γαλαζοκίτρινοι βρήκαν πολλούς χώρους και μπορούσαν, κυρίως προς το φινάλε, να διευρύνουν και άλλο την επιτυχία τους.

Ο δρόμος της εξάδας είναι μακρύς για την ΑΕΛ, για την οποία όμως το ζητούμενο είναι να αποφύγει τις περιπέτειες και να αποκτήσει ξανά τη δυναμική της. Δεν δυνάμωσε λόγω του διπλού στο ΓΣΖ, αφού χρειάζεται να έχει και συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις.
 
Σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν και οι μεταγραφικές προσθήκες του Ιανουαρίου. Ο Πιέχ ξεκίνησε τον αγώνα και ήταν πολύ καλός. Ο Πολωνός επιθετικός καλείται να δώσει λύση στο εύκολο γκολ που ταλαιπωρεί την ΑΕΛ από την αρχή της χρονιάς. Πάντως, αποχώρησε με πρόβλημα και το απόγευμα θα περάσει από εξετάσεις. Ο Στεπάνοβιτς αγωνίστηκε πολύ λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία