Επιστρέφει ο Φέργκιουσον αν φύγει ο Φαν Χάαλ!

O Λουίς Φαν Χάαλ βάλλεται πανταχόθεν το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται σε περίπτωση ήττας από τη Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής (16:05) να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν προετοιμαστεί ακόμα και σε αυτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sunday People" ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρίσκεται... stand-by για να βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ σε περίπτωση αποχώρησης του Ολλανδού, με τον "Φέργκι" να εμφανίζεται πρόθυμος να αναλάβει ρόλο συμβούλου του Ράιαν Γκιγκς για όσο διάστημα ο Ουαλός άσος κληθεί να καλύψει το κενό του Φαν Χάαλ στον πάγκο.
 
Μετά την εισήγησή του για την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες το 2013, ο Φέργκιουσον δεν είχε ανάμειξη σε κάποια από τις στρατηγικές αποφάσεις που έχουν πάρει οι "κόκκινοι διάβολοι" όμως απολαμβάνει το σεβασμό και τη στήριξη της οικογένειας Γκλέιζερ και για αυτό δεν θα κάτσει άπραγος αν του ζητηθεί βοήθεια. 
 
Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως αν δοθούν τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Γκιγκς μέχρι το φινάλε της σεζόν, ο "Φέργκι" θα σηκώσει και πάλι μανίκια, όχι επιστρέφοντας στον πάγκο αλλά αναλαμβάνοντας ρόλο συμβούλου ο οποίος θα καθοδηγεί σε κάθε του βήμα τον Γκιγκς.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ
Καταγγελία Μασεράνο-«Μπήκαν και μας έκλεψαν τα πράγματα»
Η Γαλλία καθάρισε τις ΗΠΑ, πεντάρ από τους Ιάπωνες και δύσκολη νίκη για την Ισπανία