Τέρι: «Δεν με νοιάζει που ήμουν οφσάιντ»

 "Δεν με νοιάζει πραγματικά αν ήταν οφσάιντ το γκολ που πέτυχα  καθώς ήταν το πρώτο μου μέσα στη σεζόν", δήλωσε αρχικά ο σέντερ μπακ των Λονδρέζων για το αντικανονικό γκολ που σημείωσε στο 98ο λεπτό με τακουνάκι μετά από ασίστ του Οσκάρ (έγραψε το τελικό 3-3) και συνέχισε:

"Είναι ένα σημαντικό γκολ καθώς παραμένουμε έτσι αήτττηοι από τότε που έχει έρθει ο νέος προπονητής. Για να κρατήσουμε ένα ελάχιστο μομέντουμ το ιδανικό θα ήταν να κερδίζαμε και τους τρεις πόντους, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη θέση μας στη βαθμολογία και χρειάζεται να αρχίσουμε να κάνουμε νίκες αλλά κάθε παιχνίδι είναι σκληρό και ο κάθε αντίπαλος τα δινει όλα. 
 
Ήταν δύσκολο το παιχνίδι ειδικά από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Πολλές ομάδες θα είχαν πετάξει λευκή πετσέτα όμως η ομάδα έδειξε απίστευτη επιθυμία να παλέψει και κατά τη γνώμη μου ήμασταν άτυχοι που δεν πήραμε και τη νίκη". 
 
Από την πλευρά του ο Γκους Χίντινκ παραδέχτηκε δημόσια πως ο Τέρι ήταν σε θέση οφσάιντ όταν ισοφάρισε στο 98' για την Έβερτον, σημειώνοντας ωστόσο πως από άποψη τεχνικής αυτό που επιχείρησε ο αρχηγός των Λονδρέζων ήταν τέλειο.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

«Ήταν ευκολότερο να παίζω ποδόσφαιρο από αυτό που κάνω τώρα»
Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ
Καταγγελία Μασεράνο-«Μπήκαν και μας έκλεψαν τα πράγματα»