«Αντι-παφίτικα αισθήματα ο Σκαπούλλης»

Καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία του Χαράλαμπου Σκαπούλλη στον αγώνα της Πάφου με τη Νέα Σαλαμίνα, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παφιακής ομάδας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Για μία ακόμη αγωνιστική παρατηρούμε την ομάδα μας να γίνεται έρμαιο των αποφάσεων του διαιτητή του αγώνα και πολύ περισσότερο του κ.Σκαπούλλη ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει με τις αποφάσεις του τα αντι-παφίτικα του αισθήματα. Πολλές από τις αποφάσεις του και κυρίως η εξωφρενική απόφαση του στη φάση του δεύτερου πέναλτι, στην οποία βρισκόταν εξαιρετικά κοντά στην επίμαχη σκηνή, δείχνουν πως ο κύριος αυτός ήρθε στο Παφιακό Στάδιο με συγκεκριμένο ειδικό σκοπό. Αυτό και μόνο τον θέτει ανεπιθύμητο στην πόλη μας. 
 
Τα λόγια του προπονητή της Ν.Σαλαμίνας πρέπει να κάνουν τον συγκεκριμένο διαιτητή να αισθάνεται ακόμα πιο άβολα, αφού ξεκάθαρα στέρησε από την ομάδα μας τους 3 βαθμούς. Η ομάδα μας δίνει την μάχη της για την παραμονή και είτε θα την κερδίσει με την αξία της ή θα πέσει με το κεφάλι ψηλά. Μόνη απαίτηση μας ο απόλυτος σεβασμός στην ομάδα μας και σε ό,τι αυτή και το έμβλημα της αντιπροσωπεύουν. 
 
Ήταν η τελευταία φορά που ανεχθήκαμε τέτοιου είδους διαιτησίες. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές να ματώσουν τις φανέλες τους και να τα δώσουν όλα για το Σωματείο και την ομάδα μας κι εμείς θα είμαστε εκεί για να την προστατεύσουμε από όλους και όλα.
 
Ο Παφιακός κόσμος θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας και θα αντισταθεί όπως τον δίδαξε ο αθάνατος ήρωας που φέρουμε στο έμβλημα μας».
 
 
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»