Τρελάθηκαν οι παίκτες της Αλεσάντρια

Ραντεβού με την ιστορία είχε το βράδυ της Δευτέρας (18/1) η Αλεσάντρια καθώς με την πρόκρισή της εις βάρος της Σπέτσια έγινε η πρώτη ομάδα από την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας που φτάνει στους "4" του Coppa Italia μετά τη σεζόν 1983-84 που είχε πετύχει κάτι ανάλογο η Μπάρι.

Το κλίμα για την ομάδα του Άντζελο Γκρεκούτσι ήταν φανταστικό μετά το 2-1 με ανατροπή επί της Σπέτσια (στους προηγούμενους γύρους είχαν αποκλείσει Παλέρμο και Τζένοα) και αυτό αποτυπώθηκε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο στο πούλμαν την ώρα της επιστροφής στη βάση, όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν ρεσιτάλ με συνθήματα!  
 
 
Το μόνο άσχημο για τους οπαδούς των "γκρίζων" είναι πως ο πρώτος ημιτελικός κόντρα στη Μίλαν δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Αλεσάντρια, με το "Stadio Giuseppe Moccagatta" των 5.827 θέσεων να μην πληροί τους κανόνες ασφαλείας, αλλά στο "Olimpico" του Τορίνου που αναμένεται πάντως να κατακλυστεί από φίλους της ομάδας του Πιεμόντε.
 
 
Ο αγώνας αυτός είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (26/1) ενώ η ρεβάνς θα λάβει χώρα την 1η Μαρτίου στο "San Siro" με φόντο τον τελικό του θεσμού.
 

 

Δειτε Επισης

Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ
Καταγγελία Μασεράνο-«Μπήκαν και μας έκλεψαν τα πράγματα»
Η Γαλλία καθάρισε τις ΗΠΑ, πεντάρ από τους Ιάπωνες και δύσκολη νίκη για την Ισπανία