Θέλει Μουρίνιο αν φύγει ο Μαντσίνι η ίντερ

Είναι ρεαλιστικό το σενάριο επιστροφής του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ίντερ έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο των "νερατζούρι"; Ναι, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" στη διαδικτυακή της έκδοση η οποία "μπλέκει" την εθνική Ιταλίας με την Ίντερ και τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό Αντόνιο Κόντε με τους Μαντσίνι και Μουρίνιο.

Όλα αυτά ακούγονται μπερδεμένα για αυτό πάμε να ξεμπλέξουμε μαζί το κουβάρι... Αυτή τη στιγμή ο Αντόνιο Κόντε είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας και ο άνθρωπος που θα την οδηγήσει στα τελικά του Euro 2016 όμως από εκεί και πέρα ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και μετά τη διεξαγωγή του τουρνουά στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους έχει δει αρκετά από τα αιτήματά του προς την ομοσπονδία να πέφτουν στο κενό και πολλοί εικάζουν πως θα θελήσει να επιστρέψει σε πάγκο συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν, με την Figc από την πλευρά της να έχει έτοιμο πλάνο με υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι Ρομπέρτο Μαντσίνι, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Φάμπιο Καπέλο, με τον "Μάντσιο" να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Κάρλο Ταβέκιο (πρόεδρος της ομοσπονδίας) παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική ομάδα είναι κάτι που ενδιαφέρει πάντως τον Μαντσίνι και η "Corriere dello Sport" υποστηρίζει πως αν ο νυν τεχνικός της Ίντερ διαδεχτεί τον Κόντε τότε η Ίντερ έχει και αυτή από την πλευρά της... Plan B.

Αυτό ακούει στο όνομα Ζοζέ Μουρίνιο, τον οποίο ο Έρικ Τοχίρ θα ήθελε να ξαναφέρει στο "Meazza" μετά την απόλυτα πετυχημένη διετία του από το 2008 μέχρι το 2010, με τον "special one" να έχει άλλωστε μία ιδιαίτερη σχέση με την Ίντερ όλα αυτά τα χρόνια.

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση