Αγία Νάπα-Εθνικός: Φοβερός στα πέναλτι ο Κότο Παγιές!

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Εθνικός, ο οποίος στο παιχνίδι των ουραγών επικράτησε με 3-2 της Αγίας Νάπας, που πλέον είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έχει δυνάμεις να προλάβει το τρένο της παραμονής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Άχνας ήταν ο Κότο Παγιές, που με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας του με έξι γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός σκόραρε με πέναλτι και στην προηγούμενη αγωνιστική δίνοντας τον βαθμό στον Εθνικό κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο Εθνικός, πλέον, έφτασε τους 15 βαθμούς όσους έχουν Δόξα, ΑΕΛ, Ερμής (έχουν αγώνα λιγότερο) και ξεπέρασε την Ένωση που είναι στους 14 βαθμούς. Στην τελευταία θέση με έξι βαθμούς παραμένει η Αγία Νάπα.


Από την άσπρη βούλα
Το πρώτο τέρμα της χρονιάς για τον Εθνικό επιτεύχθηκε από την άσπρη βούλα, αφού ο Φούσκο ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκριγκαλασβίλι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κότο Παγιές ο οποίος ήταν εύστοχος κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα στο πρώτο μέρος, καθώς η αντίδραση της Αγίας Νάπας ήταν νωθρή ενώ από το 20΄και έπειτα οι σοβαρές επισκέψεις στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Προσωρινή ισοφάριση

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στο 59’ με ένα πανέμορφο τέρμα. Δράστης ο Γεωργίου ο οποίος εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, σημειώνοντας το 1-1.


Ξανά ο Κότο Παγιές
Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 63’, ο Κότο Παγιές ήταν και πάλι εύστοχος στο πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μπαμπά από τον Χατζηβασίλη. Έτσι, έγινε το 2-1.

Το ολοκλήρωσε ο Γκριγκαλασβίλι
Η ομάδα της Άχνας ολοκλήρωσε τον αγώνα και με τρίτο τέρμα. Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Γκριγκαλασβίλι σφραγίζοντας την τρίτη νίκη του Εθνικού στο τρέχον πρωτάθλημα.

Μείωσε η Αγία Νάπα
Πάντως, στη συνέχεια αν και ο Εθνικός μπορούσε να διευρύνει το υπέρ του αποτέλεσμα, η Αγία Νάπα ευτύχησε να σκοράρει με τον Φίλγκεϊτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως το τέρμα του απλώς έφερε τη μείωση στον αγώνα, γράφοντας το τελικό 3-2.



H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ:
9’ πεν., 63’ πεν. Κότο Παγιές, 77’ Γκριγκαλασβίλι / 59’ Γεωργίου, 91' Φίλγκεϊτ

Κίτρινες: Φούσκο, Λαμπρόπουλος (4η), Μπάμπα, Λοϊζίδης / Αράμπαλ (4η), Κοτζοκνεάν

Αγία Νάπα (Γιώργος Κοσμά): Κίττος, Φίλγκεϊτ, Λαμπρόπουλος (46’ Μγκούνι), Ρέινολντς, Άντολεκ, Φούσκο (58’ Ίμπσον), Γεωργίου, Αντωνίου, Μπάμπα, Λοϊζίδης, Κατσιατής (76’ Κατσής).

Εθνικός Άχνας (Ντανίλο Ντόντσιτς): Μπογκατίνοφ, Αράμπαλ, Κότο Πάγιες (81’ Πιντσέλι), Κοτζοκνεάν (58’ Έβερτον), Ντε Βρίσε, Χατζηβασίλης (69’ Πουτζιουρής), Πράκερ, Γκριγκαλασβίλι, Ατάντα, Κυριάκου, Μιράντα.

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου

Α' Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης

Β' Βοηθός: Παύλος Γεωργίου

4ος: Μάριος Αντωνίου

Παρατηρητής: Ιωάννης Χατζηιωσήφ

 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο