Βροχή από γκολ και ισοπαλία στο «Παφιακό»

Ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου και δυσφήμιση της ανασταλτικής λειτουργίας στο Παφιακό με τις Πάφος FC και Ένωση Νέων Παραλιμνίου να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3 σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι.
Η ομάδα του Παραλιμνίου προηγήθηκε τρείς φορές στο ντέρμπι της ζώνης του υποβιβασμού εντούτοις η Παφιακή ομάδα αποδείχθηκε «εφτάψυχη» ισοφαρίζοντας ισάριθμες φορές, με τελευταία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε αυτογκόλ για «όσκαρ» από τον Μπόλιοβιτς.
 
 
Η ομάδα του Παραλιμνίου ανέβηκε στους 14 βαθμούς, ενώ η Παφιακή ομάδα στους 12. Η Ένωση άγγιξε την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγώνες (προερχόταν από 3 ήττες και 2 ισοπαλίες), καθώς κέρδισε τελευταία φορά τον Εθνικό στις 21 Νοεμβρίου. Για την Πάφος FC ήταν η δεύτερη ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια, στα οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης.  
 
 
Ανασκόπηση αγώνα
Καλησπέρα στο 2016 με βροχή από γκολ είπαν Πάφος και Ένωση, καθώς με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα το σκορ ήταν ήδη 2-1 υπέρ της ομάδας του Παραλιμνίου.
Ο Σβόγιτς στο 5’ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή της Πάφιακής ομάδας και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του 2016. Τρία λεπτά αργότερα η Πάφος FC ισοφάρισε 1-1 με κεφαλιά του Κχμαλάντζε.
Στο 20’ μετά από συρτή πάσα του Τσιακλή  ο οποίος ανέβηκε από δεξιά, ο Παπαδόπουλος πλάσαρε ιδανικά και με το τρίτο φετινό του γκολ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Ένωση.
 
 
Ισοφάριση και άμεση απάντηση
Ο Νταμάχου με ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Ρόιν και έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τρίτη φορά στην αναμέτρηση.
Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φίλων της Πάφου, η Ένωση κτύπησε στην αντεπίθεση με τους Φροξυλιά και Μπούντιμιρ να συνεργάζονται άψογα και τον Ελλαδίτη ακραίο χαφ να πλασάρει έξυπνα τον Ρόιν και να βάζει την Ένωση για τρίτη φορά μπροστά στο σκορ.

 
 
Αν έχεις τύχη διάβαινε…
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρόιν έκανε τη βαθειά μπαλιά προς την αντίπαλη εστία και ο Μπόλιοβιτς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά σε κόρνερ, την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του.
 

ΠΑΦΟΣ: Ρόιν, Αλαμπί, Νταμάχου (74'Αντιόλο), Μουτίνιο (46'Οκόγιε), Μάρκες, Ιωάννου, Γκρκετς, Μάτσι, Δημοσθένους (56'Σιέλης), Κχμαλάτζε, Αγιβί.

ΕΝΠ: Κωνσταντίνου, Τσιακλής, Πάρπας (46'Σίλβα), Βαλλιάνος, Μπάουμαν, Παπαδόπουλος, Μπόζοβιτς, Σβόγιτς (86'Βούκσεβιτς), Μπούντιμιρ, Φροξυλιάς, Φαν Ράνσμπεκ (73'Κοσμά).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωάννου, Σιέλης, Αντιόλο - Μπούντιμιρ, Τσιακλής.
  
 
 
 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο