Ψηλότερα από την Λίβερπουλ η Γουέστ Χαμ

Ιδανικά ξεκίνησε το 2016 για την Γουέστ Χαμ, καθώς νίκησε 2-0 την Λίβερπουλ στο "Μπόλεϊν Γκράουντ" και έτσι την προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα.

Ψηλότερα πλέον στην βαθμολογία τα "σφυριά", καθώς ήταν καλύτερα από τους "κόκκινους" στο... ψηλό παιχνίδι, καθώς πέτυχαν και τα δύο τέρματά τους με κεφαλιές.

Ο Μίκελ Αντόνιο, απόκτημα του καλοκαιριού με 9.000.000 ευρώ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, άνοιξε το σκορ στο 10' από την σέντρα του Ενέρ Βαλένσια.

Στο 55', δηλαδή στο 10ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 ο Άντι Κάρολ, από μπαλιά του Νομπλ, με τον άλλο άσο της Λίβερπουλ να σκοράρει για 2ο σερί ματς.

Δεύτερη σερί νίκη για τα "σφυριά" μετά από αυτήν με την Σαουθάμπτον στο φινάλε του πρώτου γύρου και του 2015, ενώ προερχόντουσαν από 8 σερί αγωνιστικές χωρίς "τρίποντο" (6 ισοπαλίες και 2 ήττες).

Αντόνιο και Κάρολ μάλιστα είχαν πετύχει τα γκολ και στο 2-1 επί της Σαουθάμπτον (ανατροπή), ενώ η Λίβερπουλ επέστρεψε στις αποτυχίες έπειτα από τις δύο σερί νίκες με γκολ του Κριστιάν Μπεντεκέ (1-0 τις Λέστερ και Σάντερλαντ).

Αυτή ήταν η 6η φετινή ήττα για τους "κόκκινους", οι οποίοι έχουν επίσης 6 ισοπαλίες και 8 νίκες στην φετινή Premier League.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Τόμκινς, Κόλινς, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουγιατέ, Νομπλ, Λανσίνι (39' Πέδρο Ομπιάνγκ), Αντόνιο (86' Τζένκινσον), Ενέρ Βαλένσια (64' Παγέτ), Άντι Κάρολ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Σακό (81' Τζο Άλεν), Αλμπέρτο Μορένο (61' Μπραντ Σμιθ), Λούκας Λέιβα, Εμρέ Τζαν, Ρομπέρτο Φιρμίνο (61' Λαλάνα), Άιμπ, Κοουτίνιο, Μπεντεκέ.  
 

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση