Σημαντική προσθήκη με ʼντρο Γιατρού για την Arsenal Κύπρου

Μεγάλωσε και άλλο η προπονητική ομάδα της Arsenal Soccer School Cyprus και του ποδοσφαιρικού Κεραυνού, με την προσθήκη στο τιμ του Άντρου Γιατρού. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και της Εθνικής Κύπρου τη δεκαετία του ’90 -μετά από εξαιρετική δουλειά αρκετών ετών στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού- πλέον συνεχίζει στην ποδοσφαιρική ακαδημία με βάση το Στρόβολο.
 
Με την έλευση του Άντρου Γιατρού, η προπονητική ομάδα της Arsenal Κύπρου αριθμεί πλέον οκτώ άτομα, με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Άρα Πετροσιάν. Ο Γιώργος Κυπριανού είναι ο υπεύθυνος μικρών ηλικιών, ο Κρις Παπαδόπουλος προπονητής τερματοφυλάκων και ο Όθωνας Χριστοδούλου γυμναστής. Οι Νίκολας Κόστα και Χάρης Δρυμιώτης είναι προπονητές, ο Γιάννης Λούρας κοουτσάρει την ομάδα U13 του Κεραυνού (η οποία του χρόνου θα παίζει στο πρωτάθλημα U15 της ΚΟΠ) ενώ ο νεοαφιχθείς Άντρος Γιατρού αναλαμβάνει την προπόνηση των παιδιών γεννημένων το 2003 που από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται ως Κεραυνός U13.
 
Η προσθήκη του Άντρου Γιατρού αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για την ακαδημία της Arsenal, που μεγαλώνει και άλλο. Ο υπεύθυνος της ακαδημίας, Χαράλαμπος Σπύρου, σχολίασε σχετικά: «Η απόκτηση του Άντρου είναι μια σημαντική κίνηση για μας. Με τη δουλειά του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας έδειξε την αξία του, αφού οι ομάδες του κέρδισαν τίτλους, ενώ τα παιδιά τον αγαπούν, αφού έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους».
 
Από την πλευρά του ο Άντρος Γιατρού τόνισε για την έλευση του στην Arsenal: «Είναι μια νέα σελίδα για μένα και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα, αφού η Arsenal είναι ιδιαίτερα οργανωμένη. Αναλαμβάνω άμεσα τα παιδιά του 2003 που από του χρόνου θα παίζουν ως Κεραυνός U13 στην ΚΟΠ. Είναι μια πολύ καλή φουρνιά, γνωστή στους κύκλους των μικρών πρωταθλημάτων, την οποία δούλεψε με πολύ καλά αποτελέσματα εδώ και αρκετά χρόνια ο Γιώργος Κυπριανού».
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»