Κίλερ και στα 34 ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

To καλοκαίρι που μας έρχεται το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ολοκληρώνεται με την Παρί Σεν Ζερμέν με τον ίδιο να πλησιάζει πλέον τα 35 του χρόνια. Πολλοί πιστεύουν πως λόγω ηλικίας δύσκολα θα βρει ανταγωνιστική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όμως κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Και αυτό γιατί ο Σουηδός επιθετικός αν και ταλαιπωρήθηκε φέτος από κάποιους μικροτραυματισμούς παραμένει "καυτός"! Και όταν λέμε "καυτός" εννοούμε πως πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο.

Συγκεκριμένα ο "Ίμπρα" έχει σκοράρει 16 γκολ σε 16 εμφανίσεις για το Σαμπιονά, 12 γκολ σε 12 εμφανίσεις με την Σουηδία τον τελευταίο χρόνο, ενώ έχει και άλλα τρία γκολ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο Γαλλίας. Με λίγα λόγια, ο 34άχρονος στράικερ έχει ματώσει τα δίχτυα ήδη 19 φορές!

Μέσα σε όλα έχει μοιράσει και 9 ασίστ, δηλαδή από τα δικά του πόδια προήλθαν 25 γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν. Καθόλου άσχημα για... "συνταξιούχο".

Όπως καταλαβαίνετε, αν δεν μείνει στην Παρί, θα γίνει ένας μικρός πανικός το καλοκαίρι για το ποια ομάδα θα αποσπάσει την υπογραφή του. Οι φίλοι της Μίλαν, πάντως, ονειρεύονται την επιστροφή του.  
 

Δειτε Επισης

«Ήταν ευκολότερο να παίζω ποδόσφαιρο από αυτό που κάνω τώρα»
Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ
Καταγγελία Μασεράνο-«Μπήκαν και μας έκλεψαν τα πράγματα»