Μαύρη «τρύπα» το αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ

Πονεμένη ιστορία είναι για τον ΑΠΟΕΛ το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια χρησιμοποίησε έξι ποδοσφαιριστές στη θέση του αριστερού μπακ, αριθμός εξωπραγματικός για οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο.
 
Η απουσία ενδεκαδάτου ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, ο οποίος θα είχε καπαρωμένη τη θέση, σε συνδυασμό με τους συχνούς  τραυματισμούς των Αντωνιάδη και Αλεξάνδρου, οι οποίοι επωμίζονταν συνήθως να καλύψουν το συγκεκριμένο πόστο, ανάγκασε την τεχνική ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων» να χρησιμοποιήσει συνολικά έξι παίκτες στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου που έδωσε μέχρι στιγμής.
 
Ο Μάριος Αντωνιάδης με 10 συμμετοχές αναδεικνύεται ως η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να  ακολουθεί με 7. Δύο φορές έπαιξε ως βασικός στην αριστερή πλευρά της άμυνας ο Νικόλας Ιωάννου, ενώ άλλη μια επιστρατεύτηκε ο Κωστάκης Αρτυματάς.
 
Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ένωση για την 19η αγωνιστική, έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Καρλάο, ενώ για πέντε λεπτά, στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα μετακινήθηκε ως αριστερό μπακ ο Μιλάνοφ.
 
Δίλημμα Τιμούρ
Στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ στο Τσίρειο ο ΑΠΟΕΛ θα χρησιμοποιήσει πέμπτο ποδοσφαιριστή ως βασικό αριστερό μπακ, καθώς οι Αντωνιάδης, Αλεξάνδρου και Αρτυματάς είναι στο ιατρικό δελτίο.
 
Επομένως τη θέση θα καλύψει ένας εκ των Μιλάνοφ ή Καρλάο. Σε περίπτωση που επιλεγεί ο Βούλγαρος μπακ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Σέρτζιο ως δεξιός αμυντικός, ενώ αν προτιμηθεί ο Καρλάο, παρτενέρ του Αμορίν θα παίξει ο Μερκής.   
 
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»