Η μεταγραφική κίνηση της ημέρας



 
Η ΚΟΠ θα σας ενημερώνει για τις εγγραφές ποδοσφαιριστών από τις ομάδες μας, από την ώρα που ζητείται το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του, μέχρι και την παραλαβή του.

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 

*Έχει παραληφθεί το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Marin Orsulic (25/08/1987) και ο Κροάτης ποδοσφαιριστής έχει εγγραφεί στο δυναμικό της Ομόνοιας.

*Έχει ζητηθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Άγγελου Παπαστεριανού (11/07/1991) για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Το πιστοποιητικό εγγραφής έχει παραληφθεί και ο ποδοσφαιριστής εγγράφηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

*Έχει ζητηθεί από την Ομοσπονδία της Τουρκίας για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Daniel Mojsov (25/12/1987). Το πιστοποιητικό έχει παραληφθεί και ο ποδοσφαιριστής έχει εγγραφεί στο δυναμικό της ΑΕΚ Λάρνακας. 

*Έχει παραληφθεί το  διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Diego  Leon Ayarza (16/01/1984) και ο ποδσφαιριστής έχει εγγραφει στο δυναμικό της Δόξας Κατωκοπιάς.

*Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας έχει εγγράψει στο δυναμικό της τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Βασίλειο Μπαξεβάνο (23/10/1993).

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 

*Έχει παραληφθεί το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Adnan Aganovic (03/10/1987)  και ο Κροάτης ποδοσφαιριστής έχει εγγραφεί στο δυναμικό της ΑΕΛ. 

*Έχει ζητηθεί από την Ομοσπονδία της Νορβηγίας για λογαριασμό της Ομόνοιας Λευκωσίας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Marin Orsulic (25/08/1987).

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

*Το ΑΠΟΕΛ Futsal ενέγραψε στο δυναμικό του τον Πορτογάλο Ricardo Jorge Barros Oliveira (06/01/1996). 

*Έχει ζητηθεί από την Ομοσπονδία της Ρουμανίας για λογαριασμό της ΑΕΛ το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Adnan Aganovic (3/10/87)

*Έχει ζητηθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Diego  Leon Ayarza (16/01/1984) για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς. 

*Έχει ζητηθεί για λογαριασμό του Ερμή Αραδίππου από την Ομοσπονδία της Ρουμανίας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Cristian Bogdan Sirghi (23/11/1986).  (To πιστοποιητικό έχει παραληφθεί και ο ποδοσφαιριστής εγγράφηκε στο δυναμικό του Ερμή).

*Η ΕΝΠ Μέλισσα Futsal έχει εγγράψει στο δυναμικό της τον Ελευθέριο Περικλέους (11/10/1987)  που αγωνίζοταν στον Εθνικό Λατσιών.

*Έχει ζητηθεί για λογαριασμό του Π.Ο. Ορμήδειας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Mehdi Id Bassaid  (18/02/1992) από την Ομοσπονδία της Γαλλίας.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου

*Έχει παραληφθεί το διεθνές πιστοποιητικό του Esmael Ruti TAVARES CRUZ DA SILVA GONCALVES (25/06/1991) και ο ποδοσφαιριστής έχει εγγραφεί στο δυναμικό της Ανόρθωσης. 
 
Πηγή: cfa.com.cy

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»