Η προσοχή στο Ζακάκι στην 17η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας

Στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι ΑΕΖ-Καρμιώσσας την ίδια ώρα που οι άλλες τρείς ομάδες του ομίλου των διεκδικητών της ανόδου αγωνίζονται στην έδρα τους.
 
Το αποτέλεσμα του αγώνα στο Ζακάκι ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού μπαίνουμε στην τελική ευθεία και πλέον θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση. Το ντέρμπι είναι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα. Η ΑΕΖ θέλει τη νίκη για να πλησιάσει την κορυφή και να παραμείνει ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Η πρωτοπόρος Καρμιώτισσα από την πλευρά της με νίκη θα κάνει άλλο ένα σοβαρό βήμα για επίτευξη του στόχου της παραμένοντας στην κορυφή.
 
Την ίδια ώρα στη Δερύνεια η Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον ΑΣΙΛ που δεν είναι απόλυτα άνετος στη βαθμολογία και ο Ολυμπιακός την Ελπίδα που στοχεύει βαθμούς για να ελπίζει στην παραμονή της. Η άλλη ομάδα της πρώτης πεντάδας, ο Οθέλλος υποδέχεται το ΘΟΪ Λακατάμιας που παίζει χωρίς άγχος αφού ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.
 
Το δικό τους ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και τα άλλα τρία παιγνίδια .Η Παρεκκλησιά παίζει εκτός έδρας με το Διγενή Ορόκλινης και θέλει τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα ενώ ο Ν&Σ Ερήμης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου και θέλει βαθμολογικό κέρδος για να κρατήσει ζωντανές τοις ελπίδες του για σωτηρία.
 
Τέλος η ΠΑΕΕΚ υποδέχεται την ΕΝΑΔ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να σταθεροποιηθούν στην βαθμολογική τους θέση.
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»