Τα έκανε μαντάρα ο Νικολάου στο ντέρμπι

Απροβίβαστο βαθμό πρέπει να πάρει ο Γιώργος Νικολάου για τη διαιτησία του στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Ο ρεφ της αναμέτρησης κατάφερε στο τέλος του αγώνα να έχει παραπονούμενες και τις δύο ομάδες καθώς η Ανόρθωση φωνάζει δίκαια για το πέναλτι που κακώς σφυρίχτηκε υπέρ του Απόλλωνα στο 13’ σε μαρκάρισμα του Σβεσλέν στον Μάγκλιτσα, ενώ οι «γαλάζιοι» διαμαρτύρονται ορθά για την εσχάτη των ποινών που υποδείχθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων υπέρ την γηπεδούχων.
 
Ο Ντλοβού πέφτει πολύ πριν έρθει σε επαφή με τον Σακέτι, ο οποίος μαζεύει καθαρά τα πόδια του, ενώ στη φάση του 13΄ο αμυντικός της Ανόρθωσης δεν φαίνεται να έχει καμία επαφή με τον Κροάτη φορ του Απόλλωνα. Σωστή ήταν η υπόδειξη για απευθείας κόκκινη στον Γκάμπριελ, ο οποίος κτύπησε με πρόθεση τον Βασιλείου στο πρόσωπο.
 
Σε ένα αγώνα με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ο Γιώργος Νικολάου δεν κατάφερε πάντως να ανταποκριθεί καθώς έκανε λάθη και στον πειθαρχικό τομέα.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός