Ανδρέας Σοφοκλέους: «Αν η ΚΟΠ σέβεται τον εαυτό της…»

Σε κοινή καταγγελία με τον ΑΠΟΕΛ της διαιτησίας του ντέρμπι στο «Τσίρειο» θα προχωρήσει η ΑΕΛ. Αυτό αποκάλυψε στην κάμερα της Cytavision ο πρόεδρος του λεμεσιανού συλλόγου, Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος κατέθεσε τη δική του πρόταση για τη λύση του προβλήματος.
«Είδαμε από το γήπεδο λανθασμένες αποφάσεις της διαιτησίας. Μίλησα με τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ και θα καταγγείλουμε τη διαιτησία μαζί. Αν ένας διαιτητής έκανε λάθη και για τις δυο ομάδες, θα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό ο ένας προς τον άλλο και να καταγγέλλουμε τη διαιτησία από κοινού.
Η Ομοσπονδία πρέπει να βάλει μια τάξη. Εφέτος η ΑΕΛ έχασε πολλούς βαθμούς από τη διαιτησία. Οι διαιτητικές αποφάσεις προκαλούν ένταση στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορεί να χάσουν τον έλεγχο και να το πληρώσουν.
Την ώρα που αυτοί οι κύριοι (σ.σ. διαιτητές) θα πληρωθούν, εγώ θα τιμωρηθώ, γιατί είπα αυτό που είπαν όλοι. Ως παράγοντες δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τη διαιτησία. Αυτοί οι πέντε (σ.σ. διαιτητές) δεν θα τιμωρηθούν, δεν θα τους αποκοπεί ούτε ένα σεντ.
Οι διαιτητές είναι Κύπριοι, η Κύπρος είναι μικρή και ο ένας ξέρει τον άλλο. Η λύση είναι οι ξένοι διαιτητές. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κατέκρινε τους διαιτητές. Μάλιστα, δήλωσε πως ο βαθμολογικός πίνακας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα, αλλά αλλοιώθηκε από τις αποφάσεις των διαιτητών».
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»