Δόξα: Στο κόλπο της εξάδας!

Στους μεγάλους κερδισμένους της 20ής αγωνιστικής συμπεριελήφθη η Δόξα, η οποία στο χρονικά τελευταίο παιχνίδι του τριημέρου επικράτησε 2-0 της Αγίας Νάπας στο «Μακάρειο» και φτάνοντας τους 23 βαθμούς ανέβηκε έβδομη, έξι βαθμούς μακριά από την έκτη Νέα Σαλαμίνα. Συνάμα το προσφυγικό σωματείο κράτησε ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους «πορτοκαλί», των οποίων το μαύρο σερί άνευ νίκης διευρύνθηκε κατά ακόμη μία αγωνιστική.

Μόλις στο 3’ η Δόξα κέρδισε πέναλτι, όταν σε προσπάθεια του Καλό για σέντρα η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Μπαμπά, το οποίο δεν ήταν μεν κολλημένο στο σώμα, αλλά σε φυσιολογική θέση βάσει της κίνησης του ποδοσφαιριστή. Την εσχάτη των ποινών αξιοποίησε ο Παουλίνιο, ο οποίος έφτασε τα τρία τέρματα στη σεζόν.

Οι «πορτοκαλί» απείλησαν με μια κεφαλιά του Μπαμπά που πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Χατζηφραγκίσκου (11’) και στο 20’ το παιχνίδι διακόπηκε για 25 λεπτά ένεκα προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του σταδίου (σ.σ. έσβησε ο ένας πυλώνας προβολέων).

 

 

Ο αγώνας επανάρχισε με ακόμη μια ευκαιρία από πλευράς φιλοξενουμένων, όμως ο Χατζηφραγκίσκου αρνήθηκε στον Κατσιατή την ισοφάριση (24’).
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα πλησίασε στην επίτευξη του 2-0 σε δύο τελικές του Φοφανά (47’, 56’), οι οποίες όμως δεν βρήκαν στόχο, όπως και η κεφαλιά του Αντωνίου στο 66’. Στο 77’ από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Καλό βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Κίττος ανέτρεψε τον Καλό και ο Φοφανά από τα ένδεκα βήματα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στη σεζόν.
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Χατζηφραγκίσκου - Περέιρα, Λεάντρο, Λεονάρντο, Δημητρίου - Παουλίνιο, Λόπεθ (64’ Ανινφούλ) - Καλό, Λεόν (72’ Κένιντι), Εντμάρ – Φοφανά (94’ Ενγιό).
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ (4-3-3): Ανδ. Κίττος, Μέρτακκας, Αντωνίου, Μπάμπα (58’ Σ. Κίττος), Φίλγκεϊτ - Λαμπρόπουλος (66’ Μάρκου), Κατσής, Ρέινολντς - Γεωργίου, Κατσιατής (82’ Μαχάττου) - Ανδρέου.
  

 

 

 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»