Βαζέχα: «Ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνουμε στην Ομόνοια»

Δηλώσεις σε Μέσο Ενημέρωσης της Πολωνίας έκανε ο βοηθός προπονητής της Ομόνοιας Κριστόφ Βαζέχα.
 
Η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και «δεξί χέρι» του τεχνικού των «πρασίνων» Βλάνταν Μιλόγεβιτς, υπογράμμισε τις πολύ καλές συνθήκες που συνάντησε στο «Ηλίας Πούλλος», εξέφρασε την άποψη ότι οι πέντε πρώτες ομάδες μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Ελλάδας, ενώ για την Ομόνοια ανέφερε ότι στόχος είναι μια θέση στην πρώτη τριάδα.
 
Ο Κριστόφ Βαζέχα είπε ότι η συμφωνία του ιδίου, αλλά και του Μιλόγεβιτς, με την Ομόνοια είναι μέχρι τον προσεχή Μάη και ότι το μέλλον θα δείξει κατά πόσο θα παραμείνουν στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού και τη νέα περίοδο.
 
Απόσπασμα δηλώσεων
Για την Ομόνοια: Η Ομόνοια έχει μεγάλη ιστορία και μπορούμε να πούμε πως είναι όπως τον Παναθηναϊκό. Αν θα μείνουμε περισσότερο στην ομάδα ο χρόνος θα το δείξει. Είμαστε τώρα στην 4η θέση της βαθμολογίας και εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Είμαστε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Κοιτάζουμε μπροστά και θέλουμε να τερματίσουμε στις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος δεν κάνει τώρα υψηλά συμβόλαια σε παίκτες, με το πιο μεγάλο συμβόλαιο να είναι στις 10 χιλιάδες ευρώ. Η Ομόνοια δίνει σημασία και υπολογίζει αρκετά στους οπαδούς της, μάλιστα βοήθησαν οικονομικά και σε μία μεταγραφή της ομάδας (σ.σ. Χριστοφή).
 
Για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Στην Κύπρο σε γενικές γραμμές μπορούμε να επικοινωνούμε, μιλάμε και στα Ελληνικά που είναι η μητρική γλώσσα του νησιού. Έχουμε μία ομάδα από ξένους ποδοσφαιριστές και όπως αντιλαμβάνεστε είναι αρκετά χρήσιμο και εύκολο να μιλάμε στα αγγλικά. Υπάρχουν πέντε κυπριακές ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. "Αυτές οι ομάδες είναι τακτοποιημένες, οι συνθήκες εργασίας είναι αρκετά καλές. Η Ομόνοια είναι σε καλό δρόμο».
 
Για τον Μιλόγεβιτς: «Με τον Μιλόγεβιτς παίξαμε στον Παναθηναϊκό για τρία χρόνια. Μετά κάναμε μαζί σεμινάρια για το UEFA Pro και μέναμε στο ίδιο δωμάτιο».
 
 

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»