Πρόκριση με δεύτερη νίκη ο ΑΠΟΕΛ

Με δεύτερη νίκη ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου, επικρατώντας στο ΓΣΠ της Νέας Σαλαμίνας, αυτή τη φορά με 3-2 (1-0 στον εκτός έδρας αγώνα).
 
Οι γαλαζοκίτρινοι «ξεκαθάρισαν» νωρίς την υπόθεση πρόκριση, καθώς μόλις στο 9’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Καβενάνγκι βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
 
Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στο 36’,αφού με ωραίο συνδυασμό των παικτών, η μπάλα έφτασε στον Ντε Βινσέντι, ο οποίος την πέρασε πάνω από τον Στέινμπορς που έπεσε κάτω και έγινε το 2-0.
 

 

Το 3-0 ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ντε Βινσέντι να δίνει την πάσα στον Βινίσιους, ο οποίος απόφυγε τα μαρκαρίσματα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά και έτσι σχηματίστηκε το τελικό σκορ.

 
Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Η μπάλα πηγαινοερχόταν με τις δύο ομάδες να βρίσκουν ελάχιστες ευκαιρίες, με σημαντικότερη στο 56’, όταν το σουτ του Λίλιου απέκρουσε ο Πάρντο.
 
 
Μπροστά η Νέα Σαλαμίνα
Ο νεοφερμένος παίκτης της Νέας Σαλαμίνας ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι στο 74’ σε ανατροπή από τον Μερκή, με τον Τσιούρουριτς να το μετουσιώνει σε γκολ και να μειώνει σε 3-1.
 
Δύο λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι μείωσαν περαιτέρω, με τον Λίλιου να παίρνει το κεφάλι και να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο και έγινε το τελικό 3-2.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΑΠΟΕΛ (Τιμούρ Κετσπάγια): Πάρντο, Σέρτζιο, Μερκής, Καρλάο (57’ Ιωάννου), Μιλάνοφ (46' Αστίθ), Χαραλαμπίδης, Μοράις, Βινίσιους (74’ Βάντερ), Ντε Βινσέντι, Στίλιτς, Καβενάγκι.
Νέα Σαλαμίνα (Γιαν ντε Γιόνγκε): Στέινμπορς, Γκράιμς, Ζάρκοβιτς (46' Τσιγκουινί), Κούσουλος, Τσίνα (62’ Γκόμες), Πεδρίτο (54' Κωνσταντίνου), Κυριάκου, Μπεμπά, Κολίνα, Τσιούρουριτς, Λίλιου.
Σκόρερ: Καβενάγκι 9', Ντε Βινσέντι 36', Βινίσιους 50' / 74’ πεν. Τσιούρουριτς, 76’ Λίλιου
Κίτρινες: Μερκής
Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς
Α’ βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου
Β’ βοηθός: Στυλιανός Νικήτας
4ος: Χρίστος Νικολαϊδης
Παρατηρητής: Χρίστος Σκαπούλλης
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»