Υπογράφει ο Κίττος, κοντά σε Μανζορό

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης πρέπει να θεωρείται ο Ανδρέας Κίττος. Η ομάδα της Αμμοχώστου κατέληξε στη λύση του 24χρονου πορτιέρο, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Γιάν Κόπριβετς και η ανακοίνωση της απόκτησης του είναι θέμα χρόνου. 
 
Την ίδια ώρα στην ομάδα της Αμμοχώστου εντείνουν τις προσπάθειες τους για απόκτηση ακραίου επιθετικού.  Μετά το ναυάγιο στις επαφές με την Τσάρλτον για απόκτηση του Μπεργκντίς, η επιτροπή προγραμματισμού της Ανόρθωσης έστρεψε την προσοχή της στον Γάλλο Ζερεμι Μανζορό. 
 
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται και στα δύο φτερά της επίθεσης, αλλά και στον άξονα ως επιτελικός μέσος, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι στην Σλάβια Σόφιας, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 45 εμφανίσεις και 3 γκολ.  Οι επαφές με τον Μανζορό είναι σε προχωρημένο στάδιο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα προκύψει συμφωνία και θα ενταχθεί στο ρόστερ της «Κυρίας». 
 

Δειτε Επισης

Σπιλέφσκι: Ελπίζω η Πάφος να κατακτήσει το κύπελλο και ο Άρης να πάει στο Europa League
Μίλησε για το μέλλον του στην Ομόνοια ο Αναστασίου-«Είπαμε κάποια πράγματα με τη διοίκηση»
Καρσέδο: Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ, εύχομαι να ορθοποδήσει την επόμενη σεζόν
Η απάντηση του Σάμιου για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ
Συμβιβασμός σε ΓΣΠ και Άλφαμεγα-Άνετη νίκη για την ΑΕΚ
Τιμήθηκε από τον Άρη ο Σπιλέφσκι (pics)
Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έκαναν pasillo στην πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Toν αντικαταστάτη του Σπιλέφσκι αποκάλυψαν οι Λευκορώσοι
Τέλος ένδεκα ποδοσφαιριστές από την Ομόνοια 29ης
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet