Τα έστησαν, κέρδισαν και έφαγαν πίτσες

Σε παιχνίδι κυπέλλου στη… Μαδαγασκάρη για τη δεύτερη φάση του θεσμού που διεξήχθη την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου σε παραλιακή πόλη, του μεγαλύτερου νησιού της Αφρικής, με νικητή τη γηπεδούχο ομάδα με 1-0, το αποτέλεσμα ήταν τόσο προσυνεννοημένο που οι στοιχηματικές εταιρίες στο ημίχρονο της αναμέτρησης πλήρωναν 6 προς 1 για επίτευξη ενός μόνο γκολ σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.
 
Εκεί στη Μαδαγασκάρη λοιπόν οι άτιμοι παράγοντες των δύο ομάδων μπήκαν στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, με το αποτέλεσμα στο 1-0, και είπαν κατά λέξη στους ποδοσφαιριστές: «Παιδιά το σκορ είναι καλό. Δεν χρειάζεται ούτε να βάλουμε γκολ ούτε να δεχθούμε και στο τέλος θα πληρωθείτε το μηνιάτικο». Όταν μάλιστα ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκε απειλητικά στην περιοχή της αντιπάλου, ακούστηκε η αγριεμένη φωνή του «φύλαρχου» από τον πάγκο της ομάδας του που τον καλούσε να συνετιστεί στις οδηγίες που δόθηκαν στο ημίχρονο.  Στο τέλος της αναμέτρησης οι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας έδειξαν τη φιλοξενία τους και πρόσφεραν στους ανθρώπους της αντιπάλου ομάδας πίτσες.  
 
Και επειδή που λέτε στην Μαδαγασκάρη δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, «έστησαν» και το αποτέλεσμα του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου. Συνεννοήθηκαν ώστε στο ματς να κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα με δύο γκολ διαφορά!
 
Όχι πως ήθελαν να αποκομίσουν κέρδη ποντάροντας στο συγκεκριμένο σημείο, απλά οι άνθρωποι ήθελαν να προσφέρουν θέαμα και γκολ στους θεατές που συρρέουν κάθε βδομάδα στα γήπεδα του νησιού. 300 και πλέον οπαδοί παρακολούθησαν στην πρωτεύουσα της χώρας την δραματική αναμέτρηση, στην οποία σημειώθηκαν τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
 
Η άτιμη η μπάλα μόνο μια φορά μπήκε στα δίχτυα μέχρι το 80’, όμως λίγο πριν το φινάλε τα επιθετικά «κανόνια» των δύο ομάδων ξεμπούκωσαν και άρχισαν να πυροβολούν ασταμάτητα, πετυχαίνοντας τρία τέρματα.  Ο φωτεινός πίνακας του σταδίου (όλα τα γήπεδα στη Μαδαγασκάρη είναι σύγχρονα και διαθέτουν φωτεινό πίνακα) έγραφε τελικό αποτέλεσμα 1-3 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας που σφράγισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης με δύο νίκες και έφυγαν όλοι ευτυχισμένοι με χρήμα στις τσέπες. Μάλιστα το γκολ της γηπεδούχου ομάδας (μείωσε σε 3-1) πανηγυρίστηκε πιο έξαλλα στον πάγκο της φιλοξενούμενης. «Με τα ματς του κυπέλλου, βγάλαμε όλα τα έξοδα της χρονιάς», ανέφερε παράγοντας της μίας ομάδας.
 
Σας βλέπουμε εκεί στη Μαδαγασκάρη τι κάνετε, μην νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο…
 
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»