Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την κλήρωση (φώτο)

Μετά την κλήρωση (διαβάστε ΕΔΩ τα ζευγάρια) οι εκπρόσωποι των σωματείων έκαναν τα πρώτα σχόλια.
 
Απόλλων-ΑΕΛ
Φανούριος Κωνσταντίνου (Ε.Τ. Απόλλων): «
Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, ένα τοπικό ντέρμπι όπου πάντα οι αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες και οι πιθανότητες 50-50. Η  πρόκριση είναι ανοιχτή και θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν δύο καλά παιχνίδια με την ευχή να είναι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση».
Θεόδωρος Αντωνίου (Ε.Τ. ΑΕΛ): «Και οι οχτώ ομάδες που προκρίθηκαν είναι πολύ καλές. Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι από ότι στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει. Είναι παιχνίδια που φέρνουν πολύ κόσμο και είναι ευχή όλων μας να γίνουν να γίνουν μεγάλα ματς για να δώσουν στον κόσμο αυτό που θέλει».
 
ΑΕΚ-Ανόρθωση
Κυριάκος Δημητρίου (Ε.Τ. ΑΕΚ):
«Θα έχουμε δύο πολύ καλά παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε. Θέλουμε να έχουμε διάκριση και στο κύπελλο. Το σίγουρο είναι ότι θα τα πούμε αρκετές φορές με την Ανόρθωση το επόμενο διάστημα».  
Μαρίνος Μήτρου (Ε.Τ. Ανόρθωση): «Περιμένουμε δύο συναρπαστικά παιχνίδια και εύχομαι ο καλύτερος και πιο τυχερός να περάσει. Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας ενόψει του αγώνα κυπέλλου. Προς το παρών επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του Σαββάτου».
 
ΑΠΟΕΛ – Άρης
Χάρης Φωτίου (αντιπρόεδρος ΑΠΟΕΛ)
: «Ο Άρης είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και με αυτό τον τρόπο θα τον αντιμετωπίσουμε. Με εφτά παιχνίδια μέσα σε 25 μέρες θα είναι δύσκολο το έργο μας. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και στο κύπελλο».  
Παναγιώτης Παναγιώτου (γεν. γραμμ. Άρη):  «Ο θεσμός του κυπέλλου κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Άρης απέδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα. Ο καλύτερος ας κερδίσει».
 
Ομόνοια – Πάφος
Ανδρέας Δημητρίου (Ε.Τ. Ομόνοιας): 
«Με την κλήρωση είμαστε φαβορί στα χαρτιά όμως θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Θα επιδιώξουμε να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση. Η Πάφος θα δει τα παιχνίδια με την Ομόνοια ως πρόκληση και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό. Θα πάμε πολύ προετοιμασμένοι. Είναι δύσκολος μήνας ο Φεβρουάριος για την Ομόνοια αφού είναι μαζεμένα τα ντέρμπι. Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και θα πάμε σοβαρά στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

* Στη διαδικασία της κλήρωσης δεν υπήρχε εκπρόσωπος της Πάφου.  
 
 
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»