Ομόνοια: Χωρίς Ασίς μόνο αμύνεται

Χαφές, Γκουλόν, Μπεμπέ, Σέρινταν, Χριστοφή ήταν στο απουσιολόγιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Η αλήθεια είναι πως η Ομόνοια παρουσιάστηκε πιο προσηλωμένη στο αγωνιστικό πλάνο και την τακτική από κάθε άλλη φορά. Η τεχνική ηγεσία έκρινε (και σωστά έπραξε) πως με τα διαθέσιμα «όπλα» που είχε θα ήταν σοφότερο να δώσει βαρύτητα στον περιορισμό της επιθετικής λειτουργίας του αντιπάλου.
 
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πήρε άριστα σε αυτό τον τομέα, καθώς παρά την κατοχή που είχε ο αντίπαλος, απείλησε μόλις μια φορά στο πρώτο ημίχρονο (δοκάρι Ντλοβού στο 30’), ενώ πέρασε δύσκολα μόνο στο εξάλεπτο των καθυστερήσεων (κεφαλιά Αβραάμ και δοκάρι Κουλούρη).
 
Η Ομόνοια ήταν ανύπαρκτη επιθετικά και αυτό δεν θα ίσχυε αν είχε στην εντεκάδα τον Ασίς. Ο Πορτογάλος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των «πρασίνων» που μπορεί να
κρατήσει την μπάλα στα πόδια και ιδίως να φανεί καταλυτικός στην κόντρα επίθεση, στοιχείο που είχε την ευκαιρία η Ομόνοια να κάνει αλλά δεν έπραξε.
 
Ανοίγει η ψαλίδα
Το ισόπαλο 0-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κρίνεται θετικό λόγω της απουσίας πολλών ποδοσφαιριστών, όμως για την Ομόνοια δεν μπορεί κανένα αποτέλεσμα πλην της νίκης να είναι επιτυχία. Ακόμα περισσότερο δεν μπορεί να χαροποιεί κανέναν ο βαθμολογικός πίνακας. Με νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Δόξας θα μείνει οκτώ βαθμούς πίσω από την τρίτη θεση που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο και έξι από την τέταρτη.
 
  
 
 

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα