Δόξα: Πήρε το διπλό και χειροκροτήθηκε και από τους αντιπάλους

  Άλλο ένα σημαντικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία έκανε η Δόξα, η οποία ξέφυγε με το διπλό από το στάδιο «Τάσος Μάρκου» κερδίζοντας με 1-0 την Ένωση, η οποία παραμένει στην 12η θέση της βαθμολογίας.
 
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να παίρνει το χρυσό τρίποντο από τέρμα που επιτεύχθηκε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.
 
Η Δόξα, που παραμένει αήττητη για πέμπτο σερί ματς, έφτασε στους 26 βαθμούς και διατηρεί στενή επαφή με την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η Ένωση παραμένει 12η έχοντας συγκομιδή 15 βαθμών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της Ένωσης μετά το τέλος του αγώνα χειροκρότησαν τους παίκτες της Δόξας, ενώ αποδοκίμασαν τους παίκτες της δικής τους ομάδας.

 
Ο Εντμάρ άνοιξε το σκορ
Στο πρώτο ημίχρονο, πέραν του τέρματος της Δόξας και άλλης μίας φάσης δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο.
 
Το σκορ άνοιξε στο 25’, όταν μετά από σουτ του Φοφανά, η απόκρουση του Σαντινί ήταν ασταθής και ο Εντμάρ από κοντά έκανε το πλασέ προς τα δίχτυα της ομάδας του Παραλιμνίου κάνοντας το 1-0 για την Δόξα.


Η Ένωση είχε την ευκαιρία να απαντήσει στο 43’, όμως ο Χατζηφραγκίσκου αποσόβησε τον κίνδυνο στο τετ α τετ με τον Μπούντιμιρ.

 

Δεν άλλαξε
Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα του παιχνιδιού δεν βελτιώθηκε. Η Ένωση κράτησε περισσότερο την μπάλα, όμως επιθετικά δεν είχε τις λύσεις για να απειλήσει την εστία της Δόξας και να διαφοροποιήσει τα δεδομένα όπως διαμορφώθηκαν στο πρώτο μέρος.
 
Στις 2-3 περιπτώσεις που οι παίκτες της Ένωσης μπήκαν στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Χατζηφραγκίσκου είχε τη λύση, ενώστην πιο κραυγαλέα ευκαιρία στο 86’ η κεφαλιά του Μπούντιμιρ πέρασε έξω.
 

 


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΕΝΠ (Βαν Γενέουγκτεν):
 Σαντίνι, Σίλβα(Τσιακλής 63'), Πάρπας, Μπασόφ(63' Φροξυλιάς), Βούκσεβιτς, Κοσμά, Μπόγιοβιτς, Παπαδόπουλος, Βαλλιάνος, Μπούντιμιρ, Βαν Ράσμπεργκ
Δόξα(Λούκας Χατζηλούκας): Χατζηφραγκίσκου, Περέιρα(Καρλίτος 46'), Λεονάρντο, Λεάντρο, Στέλιος Δημητρίου, Παουλίνιο, Ενινφούλ(Λόπεθ 73'), Γουίλσον, Φοφανά, Εντμάρ, Ακουινάλντο(Λόπο 79')
Σκόρερ: 24'Εντμάρ 
Κίτρινες: Βαλλιάνος. Μπασόφ (4η), Μπόγιοβιτς (6η)
Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου
Α' Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης
Β' Βοηθός: Κυριάκος Κυριάκου
4ος: Ιωάννης Κάττου
Παρατηρητής: Παναγιώτης Γερασίμου

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Λούκας Χατζηλούκας:
«Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο για την Ένωση, μπορούσε με την προσπάθεια της και τις ευκαιρίες που είχε να κερδίσει. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες κατάθεσαν ψύχη, πήραν τρεις σημαντικούς βαθμούς που θα μας δώσουν μεγάλη ένεση ενόψει συνέχειας».

Βαν Γενέουγκτεν: «Συγχαρητήρια στην Δόξα για την νίκη της. Πιστεύω πως δεν ήταν δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, η Δόξα με μια ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Εμείς μπορούσαμε μέσα από τις ευκαιρίες που βρήκαμε αν ήμασταν πιο τυχεροί να σκοράραμε. Στο β' μέρος βάλαμε αρκετή πίεση και κάπου μας έλειψε η τύχη για να σκοράρουμε.

Προσπαθήσαμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, όμως δεν πετύχαμε τον στόχο που ήταν το βαθμολογικό κέρδος. Είχαμε και κάποια προβλήματα με τους νεοφερμένους, ο ένας δεν εγγράφηκα και ο άλλος ήταν άρρωστος.

Θα έχουμε κάποιες απουσίες, υπάρχουν ακόμη πέντε αγώνες, πέντε τελικοί για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα».

 

 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»