Ενδιαφέρον από Ανόρθωση για Λετό

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λανούς, βάζει δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας, www.sdna.gr, την Ανόρθωση. Όπως σημειώνεται ο Αργεντινός ζήτησε διορία για να απαντήσει στην «Κυρία».
 
Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Η αποχώρηση ότι ο Λέτο αποχώρησε από τη Λανούς έχει κινητοποιήσει και άλλες ομάδες, όχι μόνο από την Ελλάδα, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητά του παίκτη είναι να επιστρέψει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
 
Άλλωστε ο ίδιος ανακίνησε το θέμα από πέρυσι, όταν και είχε δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο «τριφύλλι», καθώς θεωρεί ότι θα κάνει το απόλυτο restart στην καριέρα του.
 
Στη Λανούς δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε παρότι δηλώνει ότι είναι απολύτως υγιής μετά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει τις τελευταίες ώρες και η Ανόρθωση που επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.
 
Ο Λέτο έχει ζητήσει διορία 48 ώρες από την κυπριακή ομάδα καθώς πήρε τη διαβεβαίωση ότι ο Στραματσόνι θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του, την ώρα που στον Παναθηναϊκό θα διερευνήσουν αν έχει πράγματι κοινοτικό διαβατήριο.
 
Θέμα οικονομικό δεν τίθεται καθώς η επιθυμία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού είναι πάνω από το συμβόλαιο και ο ίδιος αναζητά μια νέα αφετηρία, με τον Παναθηναϊκό να μοιάζει ιδανικός προορισμός».

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»